Precedentul contract al lui Fernandinho (34 de ani) cu Manchester City expira la finalul acestui sezon, astfel că fotbalistul era liber să negocieze cu alte formații pentru un transfer gratis în vară.
Noua înțelegere prevede ca Fernandinho să rămână la campioana Angliei până în 2021, moment în care va avea 36 de ani și va acumula 8 sezoane în tricoul campioanei en-titre din Premier League:
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
ACUM 21 ORE
"Este cea mai bună veste posibilă. Vreau să profit de această șansă și să le mulțumesc colegilor și celor din staff. Fără ei, acest nou contract nu ar fi fost posibil. Am savurat fiecare secundă petrecută aici. Nu m-am așteptat niciodată să construiesc o relație atât de importantă cu clubul și fanii de aici, dar s-a întâmplat și sunt recunoscător pentru fiecare zi de aici.", a declarat Fernandinho, după semnarea noului contract.
Fernandinho a sosit la Manchester City în 2013, de la Șahtior, în schimbul sumei de 40 milioane de euro. De atunci, mijlocașul defensiv a strâns 299 de meciuri, 23 de goluri și 25 de pase decisive, trecându-și în palmares 3 titluri de campion în Premier League, o Cupă a Angliei, o Supercupă și 4 Cupe ale Ligii.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM O ZI
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
IERI LA 15:33