Pandemia de coronavirus a început să afecteze din nou fotbalul din Anglia. În această seară, Arsenal a anunțat că Gabriel, fundașul brazilian transferat în vară de la Lille, a fost depistat cu COVID-19.
Jucătorul "tunarilor" fusese lăsat în afara lotului la derby-ul jucat în weekend împotriva lui Chelsea. Arsenal a anunțat înaintea duelului de pe Emirates că Gabriel se află în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID.
Astăzi, formația londoneză a confirmat faptul că fundașul de 23 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Gabriel, fundașul lui Arsenal, a fost testat pozitiv cu COVID-19

"Gabriel a fost testat pozitiv cu COVID-19 și se află în izolare, conform protocolului oficialilor din Premier League și al Guvernului Marii Britanii. Îl vom monitoriza și îl vom susține în continuare pe Gabriel și sperăm să poată reveni după următorele 2 meciuri", se arată în comunicatul emis de Arsenal, pe site-ul oficial.
Astfel, Gabriel va lipsi la meciurile cu Brighton (29 decembrie) și West Brom (2 ianuarie), din Premier League.
De notat că David Luiz și Willian nu s-au simțit bine în weekend. Din fericire pentru Arsenal, cei doi au primit rezultat negativ la testul pentru COVID și au revenit la antrenamentele în aer liber, urmând să se alăture lotului lui Mikel Arteta abia pe 31 decembrie.

Everton - Manchester City a fost amânat după ce formația de pe Etihad a anunțat mai multe cazuri cu COVID-19

Everton și Manchester City urmau să se întâlnească în această seară (ora 22:00) în etapa a 16-a din Premier League. Din păcate, "cetățenii" au raportat 3 noi cazuri pozitive cu COVID-19, iar partida de pe Goodison Park a fost amânată, conform protocolului.
Manchester City a anunțat chiar în ziua de Crăciun două teste pozitive în rândul jucătorilor, iar între timp se pare că situația s-a înrăutățit la trupa lui Pep Guardiola.
Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Astăzi, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton din această seară a devenit imposibil de disputat.
Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24