Callum Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League depistat pozitiv cu COVID-19 iar clubul a decis să plaseze jucătorii în autoizolare pentru următoarele 2 săptămâni. Însă unul dintre jucătorii londonezilor a fost surprins încălcând-o!
Internaționalul englez, Mason Mount, a fost surprins jucând fotbal pe teren sintetic alături de prieteni, printre aceștia fiind și jucătorul celor de la West Ham United, Declan Rice. Asta în condițiile în care ultimul meci al lui West Ham în Premier League a fost cu Arsenal, echipă al cărui manager, Mikel Arteta, a fost depistat pozitiv!

Chelsea îl va amenda

Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 19 ORE
Imaginile cu Mount de pe terenul sintetic au ajuns și la cei de la Chelsea iar jucătorul va fi sancționat pentru iresponsaibilitatea sa. Frank Lampard este recunoscut pentru amenzile date pentru indisciplină iar gestul lui Mount reprezintă o încălcare directă a directivei date de club, în concordanță cu măsurile impuse de Guvernul Britanic.
În schimb, Declan Rice va scăpa de sancțiune deoarece jucătorii lui West Ham nu au intrat în autoizolare, cu excepția managerului David Moyes, cel care s-a salutat cu Mikel Arteta la partida din Premier League.
Momentan, singura declarație din partea celor de la Chelsea a venit de la purtătorul de cuvânt care a dezvăluit că clubul îi va reaminti lui Mount de responsabilitățile sale.
https://i.eurosport.com/2020/03/16/2794969.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26