Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite (PIF) este aproape de a prelua clubul de pe St James' Park. Șeicii vor să transfere mai mulți jucători în fereastra de transferuri din vară, iar printre obiectivele arabilor se află și mijlocașul elvețian al Cormoranilor. Jurgen Klopp nu îl mai dorește pe Anfield, iar în acest sezon competițional a prins echipa în doar 10 ocazii, marcând un singur gol.
În orice caz, Shaqiri nu duce lipsă de oferte. Roma și Sevilla se află și ele pe lista cluburilor care-l vor, iar ultima echipă intrată în cursă pentru semnătura sa este Newcastle. ”Coțofenele” au luat deja legătura cu reprezentanții elvețianului pentru a-i face cunoscut interesul echipei, transmit jurnaliștii de la Dailymail.
14,7 milioane de euro a plătit Liverpool pentru jucătorul care a mai evoluat în Premier League pentru Stoke City, dar și în Germania, la Bayern, și Italia, la Inter Milano. Primul club din cariera lui Shaqiri a fost FC Basel. Acum, elvețianul e cotat la 16 milioane de euro de către transfermarkt.com.
Premier League
Se trezeşte Liverpool! Klopp încearcă să dea lovitura pe final de mercato: oferta oficială făcută
27/08/2021 LA 07:07

Xherdan Shaqiri, aproape să părăsească Anfield

În vârstă de 28 de ani, Xherdan Shaqiri are contract cu liderii din Premier League până în 2023, numai că în acest sezon a evoluat doar 256 de minute pentru Cormorani. E lesne de înțeles, că Jurgen Klopp nu e dispus să-i ofere lui Shaqiri prea multe șanse. Chiar și așa, Liverpool a refuzat mai multe oferte de împrumut pentru jucător, în ianuarie, dar acum ar fi dispusă să-i dea drumul elvețianului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Premier League
Liverpool a acceptat oferta pentru Shaqiri! "Suntem fericiți să anunțăm că am ajuns la un acord"
23/08/2021 LA 06:28