Vestea a venit la câteva ore după ce Jurgen Klopp semnase prelungirea contractului până în 2024. Precedentul contract al lui Milner se întindea până în vara anului 2020, astfel că jucătorul ar fi avut dreptul să negocieze cu alte formații în această iarnă. Momentan, noua dată la care va expira înțelegerea nu a fost menționată.
"Sunt cu adevărat norocos că am avut șansa să fiu alături de acest club timp de patru ani și jumătate. A fost o perioadă grozavă, în care am văzut cum se schimbă și se dezvoltă clubul. Îmi place să vin la antrenamente zilnic, să lucrez cu acești colegi și antrenori extraordinari. Am avut discuții cu clubul, aceasta fiind varianta ideală pentru mine, de a rămâne să joc la cel mai înalt nivel.", a declarat Milner pentru site-ul oficial al lui Liverpool.
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46

Milner, veteranul polivalent

James Milner, un jucător care a evoluat pe mai multe poziții de-a lungul carierei sale, a sosit la Liverpool în vara anului 2015, din postura de fotbalist liber de contract. Fostul internațional englez a adunat 198 de meciuri, 25 de goluri și 40 de pase decisive la formația de pe Anfield, trecându-și în cont trofeul UEFA Champions League și Supercupa Europei.
În acest sezon, Milner a evoluat în 23 de partide pentru Liverpool, reușind trei goluri și patru pase decisive. Următorul meci al "cormoranilor" va fi mâine (ora 14:30), în etapa 17 din Premier League. Liverpool este lider în campionatul Angliei, cu un avans de 8 puncte față de locul secund, ocupat de Leicester.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Premier League
Veteranul James Milner a primit propunerea de prelungire a contractului cu Liverpool!
07/05/2022 LA 07:32