Portarul lui Manchester United și al naționalei Argentinei, Sergio Romero, a profitat de izolarea la domiciliu și a instalat în curtea casei sale un loc de joacă pentru copii pe care a cheltuit 25.000 de euro, scrie Daily Mail.
Locul de joacă include o "casă" de 4 metri, un topogan de 3 metri și un mic castel. Însă investiția făcută pe terenul său din Wilmslow, Cheshire, îi aduce bătăi de cap portarului de 33 de ani.

I s-a cerut să-l dărâme

Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 4 ORE
Sergio Romero și soția lui, Eliana, au construit locul de joacă pentru cele două fete ale cuplului, însă au omis un aspect important: nu au avut aprobarea Consiliului Local pentru acest lucru.
Astfel, după ce vecinii s-au plâns de zgomotul făcut din cauza spațiului de joacă, Romero a fost somat să-l dărâme! "Această instalație este mai potrivită pentru un parc tematic decât pentru o zonă rezidențială liniștită" a spus un vecin, conform celor de la The Sun.
În urma plângerilor a fost organizată o inspecție care a constatat că locul de joacă trebuie dărâmat deoarece perturbă liniștea.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 5 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 10 ORE