Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un medic care a lucrat la Manchester City a fost suspendat după ce a încălcat regulile antidoping

Ion Alexandru

Actualizat 14/03/2020 la 10:42 GMT+2

BBC anunță că unul dintre medicii care au colaborat cu Manchester City și defuncta Bury a fost suspendat din toate activitățile legate de fotbal.

The match ball is seen prior to the Premier League match between Watford FC and Everton FC

Credit imagine: Getty Images

Medicul Andrew Johnson a recunoscut în fața comisiei de investigații care se află sub tutela Federației Engleze de Fotbal că a ascuns informații referitoare la unele ptactici terapeutice în 2018, când a fost angajatul lui Bury. Unul dintre jucători a primit testosteron, substanță interzisă.
Johnson a declarat pentru BBC că "este rușinos ce am făcut și pentru faptul că am ascuns probele din acest caz".
Suspendarea este de 4 ani, iar medicul englez va putea să-și reia orice activitate legată de fotbal la începutul sezonului 2024-2025.
Andrew Johnson a lucrat la Manchester City în ultimii 10 ani și păstra o formă de colaborare cu clubul de pe Etihad și în momentul în care a dopat un jucător de la Bury. Manchester City l-a concediat pe medic chiar după începerea investigației.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo