Medicul Andrew Johnson a recunoscut în fața comisiei de investigații care se află sub tutela Federației Engleze de Fotbal că a ascuns informații referitoare la unele ptactici terapeutice în 2018, când a fost angajatul lui Bury. Unul dintre jucători a primit testosteron, substanță interzisă.
Johnson a declarat pentru BBC că "este rușinos ce am făcut și pentru faptul că am ascuns probele din acest caz".
Suspendarea este de 4 ani, iar medicul englez va putea să-și reia orice activitate legată de fotbal la începutul sezonului 2024-2025.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 7 ORE
Andrew Johnson a lucrat la Manchester City în ultimii 10 ani și păstra o formă de colaborare cu clubul de pe Etihad și în momentul în care a dopat un jucător de la Bury. Manchester City l-a concediat pe medic chiar după începerea investigației.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 10 ORE
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 11 ORE