În vară, mijlocașul campioanei din Premier League a fost asociat în presa internațională cu un posibil transfer la Barcelona, sub comanda lui Ronald Koeman, fostul său selecționer de la naționala Olandei.
Tehnicianul formației catalane îl apreciază foarte mult pe Wijnaldum, însă totul va depinde de decizia oficialilor lui Liverpool: dacă îi vor oferi sau nu un nou contract. Iar până acum, "cormoranii" au întârziat să-i prezinte vreo ofertă.
Exasperat de incertitudinea din jurul său, Wijnaldum le-a răspuns scurt jurnaliștilor când a fost întrebat despre prelungirea contractului cu formația lui Jurgen Klopp:
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 11 ORE
"Nu vă pot spune nimic despre asta. Întrebați-i pe cei de la Liverpool. Nu vă răspund? Chiar nu pot să spun dacă am început sau nu negocierile pentru un nou contract. Îmi pare rău.", a spus Wijnaldum, pentru Het Parool.

Wijnaldum, dorit de Barcelona

Wijnaldum a devenit o piesă de bază în echipa lui Jurgen Klopp, contribuind enorm la trofeele obținute de Liverpool în ultimele două sezoane. În ciuda aportului său uriaș, ultima declarație a olandezului demonstrează că negocierile cu board-ul "cormoranilor" nu se află în cel mai bun punct.
În tot acest timp, Barcelona urmărește atentă și pregătește, cel mai probabil, un nou "atac" în luna ianuarie, când Wijnaldum va intra în ultimele 6 luni de contract cu Liverpool și va putea negocia cu alte cluburi. Totuși, campioana Angliei poate să încheie această "telenovelă" începută în vară și să-i ofere prelungirea contractului jucătorului care a înscris o "dublă" superbă în acel meci nebun cu Barcelona, de pe Anfield, din semifinalele UEFA Champions League.
În cele 4 sezoane petrecute la Liverpool, Wijnaldum a înscris 19 goluri și a oferit 16 assist-uri în 199 de apariții, cucerind 4 trofee: titlul în Premier League (2020), Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor (toate în 2019).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 15 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 16 ORE