BN Group, care intenționează să investească și în oraș și comunitatea locală, așteaptă acum un răspuns din partea patronului celor de la Newcastle, Mike Ashley și a avocaților săi. Michael Chopra, un fost atacant al echipei de pe Tyneside, este reprezentantul celor de la BN Group. Firma are sediul în Paris, dar investește peste tot în lume.
Conform Shields Gazzette, BN Group a trimis în această săptămână o scrisoare de intenție lui Mike Ashley, cel care a anunțat că Newcastle este de vânzare prima oară în 2017. Toate documentele necesare, inclusiv dovada fondurilor, au fost trimise către avocații lui Ashley. BN este dispusă să plătească o garanție de 250.000 de lire pentru a avea acces la toate datele financiare ale clubului.
BN Group, care se descrie ca fiind ”unul dintre cei mai importanți actori de pe scena mondială”, are investiții în 100 de țări iar anul trecut a avut venituri de peste 9 miliarde de euro. Investițiile sunt în mai multe sectoare precum piața imobiliară, medicină, servicii financiare și entertainment.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 4 ORE

Newcastle a fost aproape să fie preluată de guvernul saudit

Mike Ashley ia în considerare să dea în judecată Premier League după ce preluarea clubului de către Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite a fost blocată . Saudiții au ales să se retragă după ce oficialii primei ligi din Anglia au început să analizeze în profunzime preluarea, proces care s-a prelungit mai mult decât era așteptat.
Premier League a fost criticată după ce nu a reușit să ia o decizie finală față de preluarea clubului deși documentele au început să fie analizate încă din aprilie. A fost lansată și o petiție prin care se cerea o analiză independentă a preluării clubului, semnată de 109.000 fani. Arabia Saudită a încălcat în repetate rânduri drepturile omului iar cel mai recent mai multe anchete internaționale au concluzionat că guvernul saudit este responsabil de asasinarea unui jurnalist de la Washington Post în Turcia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53