După ce s-a zvonit că ar putea ajunge la Barcelona, Willian a declarat pentru Fox Sports Brasil: ”Toată lumea știe că îmi expiră contractul peste câteva luni și pare că va fi foarte dificil să ajungem la o prelungire”.
”Cred că este puțin probabil să îl prelungesc pentru că Chelsea mi-a oferit un acord pe doi ani, eu am cerut pe trei ani, iar discuțiile s-au oprit acolo. Nu au mai fost alte negocieri. Chelsea mi-a spus că trei ani ar fi imposibil așa că în acest moment pare foarte puțin probabil să îmi prelungesc contractul, dar nimic nu este imposibil”, a declarat brazilianul.
”Nu știm ce se va întâmpla. Poate vom ajunge dintr-odată la un acord, dar ce pot spune acum este că îmi va expira contractul și că voi putea negocia cu orice club. Am avut o perioadă fantastică la Chelsea. Sunt foarte apropiat de fani și de cei care lucrează acolo”, a adăugat Willian.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
https://i.eurosport.com/2020/03/28/2800380.jpg

Pedro a anunțat și el despărțirea de Chelsea

Ajuns la 32 de ani, Pedro nu a intrat în vederile lui Lampard, care, de la începutul sezonului, l-a folosit foarte rar. Noul tehnician al lui Chelsea dă șanse multe tinerilor, Pulisic și Callum Hudson Odoi transformându-l pe spaniol în a treia variantă pentru gruparea de pe Stamford Bridge. Fostul jucător al Barcelonei a evoluat mai mult înainte de întreruperea campionatului, în contextul valului de accidentări de la Chelsea, însă nu ia în calcul o prelungire a contractului.
"Mi se termină contractul cu Chelsea și voi pleca, dar în acest moment nu acest lucru e cel mai important lucru. În acest moment, nici măcar nu știm când ne vom putea antrena din nou, altele sunt prioritățile. Am vorbit cu Jordi Alba și cu alți fotbaliști, toți trăiesc cu un sentiment de incertitudine în suflet din cauza coronavirus. Nu am putut nici măcar să merg să stau alături de copiii mei din cauza interdicțiilor de zbor. Îmi pare atât de rău pentru tot ce se întâmplă, Spania e într-o situație foarte grea, fără soluții, fără resurse. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care fac o muncă minunată pentru oamenii bolnavi, împreună putem stopa acest virus", a spus Pedro într-un interviu pentru Cadenaser.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11