Nu a fost seara lui Salah. Sau a lui Firmino. Sau a lui Mane. De altfel, nu a fost deloc seara lui Liverpool. Din nou. Cormoranii au reușit doar un 0-0 la Newcastle și au ajuns deja la 15 puncte pierdute în acest sezon de Premier League, cât au pierdut în întreaga stagiune precedentă.
Nu e ca și cum Liverpool nu a încercat. Chiar dacă Newcastle a jucat cu mult peste așteptări, având câteva ocazii importante în prima repriză, cormoranii s-au bucurat de o posesie de 72% în prima repriză. Elevii lui Klopp au ratat și ei câteva ocazii bune, cea mai importantă fiind irosită de Mohamed Salah, egipteanul trimițând mingea pe lângă poartă după ce a rămas singur cu Karl Darlow.
Fotbal
Liverpool îl vrea pe Pedri, puștiul minune de 400 de milioane de euro al Barcelonei
ACUM 4 ORE

Newcastle - Liverpool 0-0. Darlow, eroul lui Newcastle

Partea a doua a partidei a fost controlată mai categoric de echipa lui Klopp, însă elevii germanului au de lucrat la finalizare în acest sezon. Karl Darlow a făcut meciul vieții cu Liverpool, dar ratările, în special cele ale lui Firmino și Salah au fost unele nepermise pentru echipa care se vrea campioana Angliei.
Newcastle a fost periculoasă ori de câte ori a avut ocazia iar Alisson nu s-a lăsat nici el mai prejos și a avut o intervenție decisivă spre finalul partidei. Cu toate acestea, deși partida a fost una frumoasă cu un ritm intens, ultimul meci din Premier League din acest an s-a încheiat fără gol marcat.
Așadar, la final de an, Liverpool are un avans de doar trei puncte față de ocupanta locului secund, Manchester United, cea care are un meci mai puțin disputat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
În proporţie de 90% ştim toate retrogradatele din Premier League. Două formaţii, ca şi promovate
IERI LA 13:44
Liga
Laporta s-a săturat! Jucătorul pus pe lista de transferuri după Real Madrid - Barcelona
IERI LA 11:26