Nu a fost seara lui Salah. Sau a lui Firmino. Sau a lui Mane. De altfel, nu a fost deloc seara lui Liverpool. Din nou. Cormoranii au reușit doar un 0-0 la Newcastle și au ajuns deja la 15 puncte pierdute în acest sezon de Premier League, cât au pierdut în întreaga stagiune precedentă.
Nu e ca și cum Liverpool nu a încercat. Chiar dacă Newcastle a jucat cu mult peste așteptări, având câteva ocazii importante în prima repriză, cormoranii s-au bucurat de o posesie de 72% în prima repriză. Elevii lui Klopp au ratat și ei câteva ocazii bune, cea mai importantă fiind irosită de Mohamed Salah, egipteanul trimițând mingea pe lângă poartă după ce a rămas singur cu Karl Darlow.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12

Newcastle - Liverpool 0-0. Darlow, eroul lui Newcastle

Partea a doua a partidei a fost controlată mai categoric de echipa lui Klopp, însă elevii germanului au de lucrat la finalizare în acest sezon. Karl Darlow a făcut meciul vieții cu Liverpool, dar ratările, în special cele ale lui Firmino și Salah au fost unele nepermise pentru echipa care se vrea campioana Angliei.
Newcastle a fost periculoasă ori de câte ori a avut ocazia iar Alisson nu s-a lăsat nici el mai prejos și a avut o intervenție decisivă spre finalul partidei. Cu toate acestea, deși partida a fost una frumoasă cu un ritm intens, ultimul meci din Premier League din acest an s-a încheiat fără gol marcat.
Așadar, la final de an, Liverpool are un avans de doar trei puncte față de ocupanta locului secund, Manchester United, cea care are un meci mai puțin disputat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12