Articol scris de Răzvan Cîrceag
Potrivit Sky Sports, din informațiile din proces a reieșit că Ofițerul Monk i-a aplicat fostului fotbalist profesionist electroșocuri timp de 33 de secunde, de peste 6 ori mai mult decât cele 5 secunde permise și l-a lovit de două ori în cap pe acesta. În apărarea sa, ofițerul a declarat că o lovitură de picior a fost aplicată în umărul lui Atkinson după ce a rămas fără cartușe pentru pistolul cu electroșocuri, iar primele două tentative de folosire a pistolului au fost ineficiente. Deocamdată nu s-a emis o sentință în acest proces, iar judecătorii continuă să o ancheteze și pe colega ofițerului Monk, Mary Ellen Bettley-Smith.
Mai mult de atât, conform presei engleze, loviturile din capul lui Dalian Atkinson au fost atât de puternice încât au rămas câteva urme vizibile de șireturi pe frunte.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53

De la ce a pornit incidentul fatal pentru Dalian Atkinson

Totul a pornit după ce Atkinson ar fi încercat să-și atace tatăl, căruia i-a spus că "este Mesia", problemele psihice ale acestuia erau cunoscute. Apoi vecinii săi au chemat poliția, iar fostul fotbalist, ajuns la 48 de ani, a fost găsit de către ofițerii de poliție pe stradă, urlând în fața casei tatălui său pentru a fi lăsat să intre.
Fostul jucător de la Ipswich, Real Sociedad, Sheffield Wednesday, Aston Villa sau Fenerbahce a murit pe 15 august 2016 în noaptea incidentului, având multiple probleme de sănătate, atât fizice, cât și psihice.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31