Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un patron din Premier League a vorbit despre posibilitatea ca sezonul să fie anulat

Irina Aldea

Publicat 19/04/2020 la 17:56 GMT+3

Patronul lui Brighton, Paul Barber, este de părere că orice concluzie referitoare la acest sezon de Premier League este “imperfectă”.

Premier League

Credit imagine: Getty Images

Paul Barber, patronul lui Brighton, spune că șefii cluburilor din Premier League nu au luat în considerare varianta de a declara acest sezon nul. Campionatul din Anglia a fost suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, atunci când au mai câteva etape de disputat pentru a determina la ce echipă ajunge titlul, ce cluburi obțin calificarea europeană și ce echipe vor retrograda.
Barber insistă că rămâne de luat o hotărâre foarte importantă între cele 20 de cluburi pentru a încheia acest sezon de Premier League. El spune că orice decizie s-ar lua, tot ar exista nemulțumiri de o parte sau de alta. Întrebat dacă anularea acestei campanii de ligă a fost vreodată una dintre opțiuni, Barber a oferit un răspuns fără echivoc.
Nu, nu. Este un punct de vedere comun – intrăm într-un sezon și trebuie să disputăm 38 de meciuri – 19 acasă și 19 în deplasare. Într-o situație ideală, să avem alături și suporterii. Cred că din cauza acestei pandemii de coronavirus, orice decizie am lua, ar fi una imperfectă. Avem deja o lungă perioadă în care nu am jucat – ultima dată când am avut un meci a fost pe 7 martie, cu Wolves.
Pare o perioadă foarte lungă, dar suntem conștienți că nu este prea corect să vorbim despre fotbal când 700-800 de oameni își pierd viața în fiecare zi. Este o perioadă atât de devastatoare pentru multă lume în această țară. Inimile și gândurile noastre sunt alături de cei care suferă în acest moment. Fotbalul este și el important pentru că este ceea ce facem, însă știm că trebuie să abordăm această temă atunci când este momentul potrivit, când este sigur.

Stadionul lui Brighton, transformat în centru de testare pentru coronavirus

Stadionul lui Brighton va deveni centru de testare pentru coronavirus, a confirmat conducerea clubului duminică. Înainte de Brighton, stadionul lui Tottenham a fost de asemenea transformat într-un astfel de centru ca efort uriaș al Serviciului Național de Sănătate (NHS) pentru a combate virusul care a făcut atât de multe victime la nivel global.
Centrul a fost pregătit de 50 de lucrători ai NHS sâmbătă după-amiaza, iar testele pe care le vor face vor avea rezultat după 48 de ore. În câteva zile, ei ar trebui să aibă capacitatea de a efectua 1000 de teste pe zi. Ne-am luat angajamentul că vom face tot ce putem pentru a veni în spirijnul NHS. - Paul Barber
În Marea Britanie sunt confirmate până la acest moment 120,860 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 2271 de vindecări și 16087 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo