Lijnders a ajuns pe Anfield în 2014 pe vremea când antrenor era Brendan Rodgers iar apoi și-a menținut postul după ce Klopp a fost numit antrenor principal un an mai târziu.
Olandezul a plecat în ianuarie 2018 pentru un post la NEC, însă s-a întors la Liverpool câteva luni mai târziu. Lijnders a povestit pentru The Guardian cum este viața sub comanda lui Klopp.
”Jurgen este liderul echipei, el este cel care stabilește caracterul și cel care stimulează pe toată lumea. Pete (al doilea secund) este responsabil pentru analize și pregătește totul în ceea ce privește videoclipurile pe care le văd jucătorii. Eu sunt responsabil de antrenamente”, a declarat Lijnders.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729217.jpg
”Decidem împreună ce fel de aspecte dorim să dezvoltăm pentru echipă și apoi eu creez exercițiile. Este destul de simplu. Trebuie să ne dezvoltăm mentalitatea de a obține mingea cât de rapid și într-o poziție cât mai avansată. Acest lucru îl exersăm la fiecare antrenament. Noi ca staff încercăm să ajutăm jucătorii să fie cât mai spontani și creativi”, a afirmat el.
Lijnders a explicat ce i-a spus Klopp înainte să se întoarcă pe Anfield: ”Era convins că vom cuceri multe împreună. Jurgen poate ajunge la inima oricui. Știe exact ce vrea și când vorbeam la telefon, totul părea să fie exact cum trebuie”.
”Poate aduce o perspectivă total diferită asupra unei situații în doar câteva minute. Am pierdut 3-0 (cu Barcelona în turul semifinalelor Champions League) dar după meci Jurgen Klopp a spus în vestiar: ”Singura echipă din lume care poate întoarce acest rezultat suntem noi”, a continuat el.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12