Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Manchester City și-a anunțat plecarea! Guardiola a confirmat informația

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/06/2020 la 16:37 GMT+3

Pep Guardiola a recunoscut că Leroy Sane își dorește să plece de la Manchester City.

Pep Guardiola Bernabeu

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a încercat să îl păstreze pe germanul de 24 de ani și să îl convingă să semneze o prelungire a contractului care expiră în 2021. Însă Sane, despre care s-a scris că ar urma să ajungă la Bayern Munchen în ultimele 12 luni, a respins mai multe oferte ale englezilor.
”Vrea să meargă la alt club. Nu știu dacă va fi neapărat în vara asta sau vara viitoare când îi expiră contractul”, a afirmat Guardiola despre Sane, care a ajuns de la Schalke la City pentru 37 de milioane de lire în 2016. Germanul nu a mai jucat pentru City de când s-a accidentat în timpul SuperCupei în august.

Sane a refuzat-o pe Manchester City

Guardiola a declarat că City a stat de vorbă cu Sane ”de două, trei ori” despre un nou acord: ”Când facem o ofertă jucătorului este pentru că dorim să-l păstrăm. Este foarte talentat. Este un băiat grozav și îl iubesc. Nu am nimic împotriva lui dar el își dorește o altă aventură”.
Jurnalistul specializat pe transferuri, Fabrizio Romano, a informat pe Twitter că Sane va ajunge într-adevăr la Bayern Munchen Sane și agentul său ar fi ajuns deja la un acord cu clubul bavarez. Mai rămân de stabilit doar prețul cu Manchester City.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo