Manchester City a încercat să îl păstreze pe germanul de 24 de ani și să îl convingă să semneze o prelungire a contractului care expiră în 2021. Însă Sane, despre care s-a scris că ar urma să ajungă la Bayern Munchen în ultimele 12 luni, a respins mai multe oferte ale englezilor.
”Vrea să meargă la alt club. Nu știu dacă va fi neapărat în vara asta sau vara viitoare când îi expiră contractul”, a afirmat Guardiola despre Sane, care a ajuns de la Schalke la City pentru 37 de milioane de lire în 2016. Germanul nu a mai jucat pentru City de când s-a accidentat în timpul SuperCupei în august.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Sane a refuzat-o pe Manchester City

Guardiola a declarat că City a stat de vorbă cu Sane ”de două, trei ori” despre un nou acord: ”Când facem o ofertă jucătorului este pentru că dorim să-l păstrăm. Este foarte talentat. Este un băiat grozav și îl iubesc. Nu am nimic împotriva lui dar el își dorește o altă aventură”.
Jurnalistul specializat pe transferuri, Fabrizio Romano, a informat pe Twitter că Sane va ajunge într-adevăr la Bayern Munchen Sane și agentul său ar fi ajuns deja la un acord cu clubul bavarez. Mai rămân de stabilit doar prețul cu Manchester City.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38