Fotbalul mondial din ultimii 15 ani a fost marcat de rdisputa de la distanță dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Care dintre ei este mai bun? Aceasta a fost întrebarea care a împărțit lumea fotbalului în două. Prea puțini sunt microbiștii care nu au vreun favorit, chiar dacă cei obiectivi recunoscă că e aproape imposibil de făcut o comparație între cei doi, ambii fiind cu adevărat geniali, fiecare în felul său.
Oamenii implicați direct în lumea fotbalului evită de obicei să dea un verdict în privința acestei dispute care pare interminabilă. Există însă și cazuri în care antrenori sau jucători importanți susțin răspicat că unul dintre Messi și Ronaldo sunt mai buni, fiecarea aducând argumente care să le întărească declarațiile.

Mason Greenwood: ''Messi e de pe altă planetă''

Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 12 ORE
Un astfel de caz este și cel al lui Mason Greenwood, care vorbind într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Manchester United a declarat fără menajamente că pentru el Messi a câștigat acest "război''.
''Pentru mine, întotdeauna Messi este cel mai bun. El este de pe altă planetă. Evident, Ronaldo este un fotbalist uimitor, mai ales fizic, este un mare atlet. Dar ceea ce a făcut Messi, nivelul la care s-a ridicat, ceea ce a făcut pentru Barcelona și acel trofeul câștigat cu Argentina îl plasează la un alt nivel', a spus Greenwood.
Dezbaterea privind disputa dintre Messi și Ronaldo poate continua la infinit, deși majoritatea lumii fotbalului este de acord că ambii sunt imenși. Cifrele celor doi sunt dovada supremă în acest sens: 72 de trofee majore câștigate și peste 1500 de goluri marcate împreună.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17