Liverpool și Tottenham au fost în acest sezon pe primul loc în Premier League, însă speranțele lui Jurgen Klopp și ale lui Jose Mourinho au fost rapid zdrobite în cursa nebună din cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume, iar șansele lor la succesul suprem în Premier League pălesc cu fiecare etapă ce trece.
Cursa pentru supremație în Premier League a luat săptămâna aceasta o altă întorsătură, după ce Liverpool a încasat o înfrângere neașteptată pe teren propriu de la Brighton. După ce au adunat 68 de meciuri fără înfrângere în campionat, "cormoranii" au încasat două înfrângeri de la Burnley și Brighton, iar speranțele lor de a-și păstra titlul scad cu fiecare etapă parcursă, mai ales în contextul multitudinii de accidentări.

Manchester City ar urma să câștige titlul în Premier League anul acesta, anticipează super-computerul

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 7 ORE
Liverpool, Manchester United, Tottenham, Manchester City și Leicester City sunt direct interesate de supremație în Premier League, însă seria surprizelor nu se va încheia până la finalul sezonului, motiv pentru care acesta ar putea să fie cel mai imprevizibil sezon din ultimii ani. Din fericire, echipa de la Football Web Pages a încercat să elimine o parte din incertitudine și a apelat la un super-computer menit să genereze clasamentul final al actualei stagiuni.
Manchester City, potrivit super-computerului, ar urma să cucerească titlul în Premier League. Mirror transmite că Jurgen Klopp ar fi și el destul de mulțumit cu rezultatul, pentru că Liverpool ar urma să încheie anul pe locul al doilea, în ciuda formei slabe arătată în ultima perioadă. Manchester United ar urma să completeze podiumul, însă la foarte mica diferență de locul 2, în timp ce Leicester ar urma să se strecoare în Top 4.
https://i.eurosport.com/2021/02/06/2986070.jpg
Fanii lui Chelsea, care sunt acum în al nouălea cer după ce trupa lui Tuchel a învins Tottenham în campionat, ar urma să fie dezamăgiți de rezultatul final. "Albaștrii" au toate șansele să încheie anul în afara Top 6. Everton, cu Ancelotti la cârma echipei, ar urma să încheie anul între primele șase echipe. Arsenal este cotată cu șanse foarte mici de a reuși să obțină un loc pentru competițiile europene.
În privința subsolului clasamentului și cursa pentru evitarea retrogradării, super-computerul a prezis că West Brom, Sheffield United și Fulham se vor lupta la anul în Championship. Burnley pe de altă parte va putea răsufla ușurată, evitând retrogradarea la diferență de 11 puncte. Privind spre campioana en-titre, Liverpool - City e ultima șansă ca trupa lui Klopp să mai rămână în cărți pentru cucerirea campionatului. Marele duel de pe Anfield se joacă duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, înaintea meciului direct
ACUM 9 ORE
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
ACUM 13 ORE