Englezii au realizat un nou experiment interesant, care tinde deja să devină tradiție. Concret, au introdus într-un computer o serie de date, care au în vedere printre altele situația accidentaților din loturile formațiilor de Premier League, forma echipelor dar și programul avut de formații până la finalul sezonului.
După un algoritm extrem de complex, aceste date au fost preluncrate de acest super-computer, care a stabilit care va fi ordinea la final.
Evident, campioană va fi Liverpool, cea mai bună formație din lume în momentul actual. "Cormoranii" vor merge cu motoarele turate până la final, urmând a obține 112 puncte, o performanță istorică. De notat că Jurgen Klopp anticipa, la începutul sezonului, că echipa sa va avea nevoie de 105 puncte pentru a ieși campioană.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 4 ORE
Judecând după cât de slab a mers City, campioana ultimelor două sezoane, e de la sine înțeles că trupa de pe Anfield nu va avea nevoie mai mult ca sigur să treacă de granița celor 100 de puncte pentru a cuceri titlul. De altfel, computerul nici nu o dă pe formația lui Guardiola pe locul secund, care ar urma să fie ocupat de Leicester.

Surprize la vârf: Leicester peste City, Spurs și United pe 7 și 8

Dacă lupta la titlu e o afacere încheiată încă de pe acum, miza cea mare e reprezentată de locul 4, ultimul care duce în preliminariile Champions League. Spurs și United încă speră să o prindă din urmă pe Chelsea, dar trupa lui Lampard nu va avea emoții în a-și securiza locul pe care se află acum, cel puțin dacă ne raportăm la predicțiile computerului.
În privința retrogradării, Aston Villa, Watford și Norwich ar urma să ia drumul Championship. West Ham, care în prezent e pe loc retrogradant, se va salva fără mari emoții, lucru de înțeles dacă ne uităm la programul partidelor pe final. "Ciocănarii" vor întâlni, din etapa 33, doar adversari abordabili, cu o singură excepție, Manchester United: Newcastle, Burnley, Norwich, Watford, United și Aston Villa.

Clasamentul la finalul sezonului în Premier League, conform predicțiilor computerului

1. Liverpool - 112 puncte
2. Leicester - 84
3. Manchester City - 77
4. Chelsea - 69
5. Sheffield United - 61
6. Wolves - 58
7. Tottenham - 56
8. Manchester United - 55
9. Arsenal - 48
10. Everton - 48
11. Crystal Palace - 45
12. Newcastle - 45
13. Brighton - 44
14. Burnley - 43
15. Southampton - 40
16. West Ham - 37
17. Bournemouth - 34
18. Aston Villa - 31
19. Watford - 30
20. Norwich - 27

Programul transmisiunilor Eurosport din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 7 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24