Conducerea lui Arsenal l-ar fi contactat deja pe fostul antrenor al Barcelonei și Spaniei, Luis Enrique, pentru a prelua echipa de pe Emirates, fiind evident faptul că Unai Emery nu mai este privit cu ochi la fel de buni, anunță El Confidencial. Tunarii sunt acum pe locul 6 în Premier League, fiind învinși sâmbătă în deplasare cu 2-0 de Leicester, la opt puncte distanță de top 4.
În acest context, Arsenal a ajuns în acest final de săptămână la cinci meciuri fără victorie în Premier League, iar conducerea Tunarilor se gândește tot mai mult la varianta Luis Enrique, variantă pe care germanii de la Bayern Munchen au trecut-o și ei pe lista scurtă a favoriților pentru a prelua campioana Germaniei.

Luis Enrique, varianta pentru Arsenal

Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Spaniolii de la El Confidencial susțin că Raul Sanllehi, șeful Arsenal, l-ar fi contactat deja pe Luis Enrique, iar discuțiile prind tot mai mult contur. Aceiași jurnaliști precizează că Sanllehi s-a aflat în contact cu Enrique de ceva vreme, tehnicianul iberic fiind liber de contract încă din iunie, atunci când a renunțat la postul de selecționer al Spaniei pentru a fi alături de fetița lui de nouă ani, care suferea de cancer al oaselor.
În acest timp, Emery le-a cerut suporterilor lui Arsenal să rămână răbdători: "Pentru mine, ca antrenor, este despre a continua în forță, despre a îmbunătăți tot ce putem. Vorbesc cu clubul să rămânem calmi și răbdători pentru a ne reveni, pentru a recâștiga încrederea. Accept toate criticile. Accept aplauzele când este cazul și accept și când mă critică. Știu că atunci când câștigăm, ei sunt fericiți și când pierdem sunt triști. Este normal. Noi trebuie să rămânem calmi și să ne pregătim”.
Liga Campionilor UEFA
E vremea schimbărilor în fotbal! Evoluția lui Unai Emery și ce va reuși Villarreal în semifinala UCL
17/04/2022 LA 10:37
Liga Campionilor UEFA
"PSG va câștiga UCL într-o zi"! Un fost antrenor al parizienilor știe de ce nu s-a reușit până acum
06/04/2022 LA 10:23