Pepe, care a fost cumpărat de Arsenal pentru 80 de milioane de euro de la Lille în vară, a înscris doar un gol – din penalty – în acest sezon și nu a avut cea mai strălucită partidă luni pe Old Trafford.
Mijlocașul de 24 de ani a recunoscut într-un interviu acordat postului de radio francez RMC în această săptămână că începutul său la Arsenal „nu a fost ușor” însă Emery are încredere în ivorian.
„Pepe este un jucător extraordinar. Sunt convins că va avea o mare carieră aici”, a declarat Emery.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 12 ORE
„Are nevoie de timp dar așa este pentru mulți jucători care ajung aici, prima lună, primul an este mai dificil. Dar voi lucra cu el pentru a-i face adaptarea mai ușoară”, a adăugat spaniolul.
Pepe a înscris 22 de goluri în Ligue 1 sezonul trecut însă până acum evoluțiile sale pentru Arsenal nu s-au ridicat la așteptări iar ivorianul a fost înlocuit luni în partida cu Manchester United cu adolescentul Reiss Nelson.
Întrebat dacă suma mare de transfer îl afectează pe Pepe, Emery a răspuns: „E uman, la fel ca oricare alt jucător. Când joacă, nu dorim și nici nu este relevant să vorbim despre bani. Eu nu vorbesc despre salariul meu, nu cred că jucătorul se gândește la salariu sau la cât a plătit un club pentru el când se antrenează”.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16