Transferat în vară pentru doar 15 milioane de euro de la Swansea, James s-a adaptat imediat pe Old Trafford. În acest moment, extrema a devenit un punct fix în formula de start a lui Solskjaer, fie că joacă în stânga, unde se simte cel mai bine, fie că e trimis pe flancul drept al ofensivei.
Cu 3 goluri și două assisturi doar în Premier League, James este lăudat de Giggs. Nu doar pentru calitățile impresionante, dar și pentru faptul că nu se teme să intre tare, la minge. Mai mult, chiar dacă este faultat frecvent, acest lucru nu îl face să se teamă de dueluri.
"Dan primește o mulțime de lovituri și se ridică, se implică iar în partidă și cere mingea, fără frică. Exact așa făcea și Ronaldo, în special în prim parte a carierei, când era foarte tânăr. Amândoi arată mult curaj încă de foarte tineri. Dan este un caracter fantastic și un profesionist desăvârșit", a spus Giggs, în presa engleză.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 3 ORE

Giggs: "James va deveni din ce în ce mai bun"

În ciuda vârstei, James a arătat că este extrem de matur în joc, astfel că are toate atu-urile ca în scurt timp să devină un fotbalist world class.
"De-a lungul timpului, atacanții au început să fie mult mai protejați de regulile jocului. Dar există astfel de fotbaliști care primesc un tratament diferit din partea adversarilor, ca urmare a calităților pe care le posedă. James a fost într-o formă senzațională în acest sezon, e în permanență un pericol constant pentru apărările adverse. Va deveni din ce în ce mai bun, sunt mândru de ce a arătat până acum", a mai spus Giggs.
United joacă în această etapă cu Brighton, duminică, de la ora 16:00.
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 14 ORE
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
IERI LA 11:28