Transferat în vară pentru doar 15 milioane de euro de la Swansea, James s-a adaptat imediat pe Old Trafford. În acest moment, extrema a devenit un punct fix în formula de start a lui Solskjaer, fie că joacă în stânga, unde se simte cel mai bine, fie că e trimis pe flancul drept al ofensivei.
Cu 3 goluri și două assisturi doar în Premier League, James este lăudat de Giggs. Nu doar pentru calitățile impresionante, dar și pentru faptul că nu se teme să intre tare, la minge. Mai mult, chiar dacă este faultat frecvent, acest lucru nu îl face să se teamă de dueluri.
"Dan primește o mulțime de lovituri și se ridică, se implică iar în partidă și cere mingea, fără frică. Exact așa făcea și Ronaldo, în special în prim parte a carierei, când era foarte tânăr. Amândoi arată mult curaj încă de foarte tineri. Dan este un caracter fantastic și un profesionist desăvârșit", a spus Giggs, în presa engleză.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Giggs: "James va deveni din ce în ce mai bun"

În ciuda vârstei, James a arătat că este extrem de matur în joc, astfel că are toate atu-urile ca în scurt timp să devină un fotbalist world class.
"De-a lungul timpului, atacanții au început să fie mult mai protejați de regulile jocului. Dar există astfel de fotbaliști care primesc un tratament diferit din partea adversarilor, ca urmare a calităților pe care le posedă. James a fost într-o formă senzațională în acest sezon, e în permanență un pericol constant pentru apărările adverse. Va deveni din ce în ce mai bun, sunt mândru de ce a arătat până acum", a mai spus Giggs.
United joacă în această etapă cu Brighton, duminică, de la ora 16:00.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25