United s-a impus cu 3-0 pe Villa Park şi senzaţia e că nu mai are cum să rateze calificarea în Champions League. Dincolo de rezultate, jocul echipei încântă: Bruno Fernandes e omul orchestră, cifrele sale fiind fantastice (5 goluri şi 5 assisturi în meciuri de Premier League), Pogba a lăsat capriciile deoparte şi evoluează ca un metronom, Matic e în forma vieţii, Greenwood marchează meci de meci, iar Martial demonstrează că, atunci când nu e sâcâit de accidentări, poate fi un fotbalist world class.
Pentru stagiunea viitoare, lucrurile arată foarte bine pentru "diavoli" care, odată cu succesul de aseară, au bifat o bornă greu de atins în contextul ultimilor ani din Premier League. United s-a impus pentru a patra oară la rând la o diferenţă de cel puţin trei goluri, în campionat, lucru nereuşit de nimeni de când formatul s-a schimbat. Ultima echipă care reuşise o performanţă similară fusese Liverpool, în toamna lui 1987, dar atunci campionatul purta denumirea de Division One.
Premier League
Manchester United, hotărâtă să le prelungească contractele a 5 fotbaliști
13/09/2022 LA 07:38

Manchester United, formaţia cu cele mai multe penaltyuri primite

United a mai reuşit un record după partida cu Villa. "Diavolii" au primit al 13-lea penalty al sezonului, o singură echipă în istoria Premier League ajungând la o asemenea bornă, într-o singură stagiune.
De notat că penaltyul la Bruno Fernandes (transformat tot de el) a fost unul controversat. Reluările au demonstrat că mijlocaşul portughez mai degrabă a călcat pe minge, fără a fi faultat.
Partida cu Villa a fost una specială şi pentru De Gea, goalkeeperul "diavolilor". Spaniolul a ajuns la 399 de prezenţe în tricoul grupării de pe Old Trafford, devenind jucătorul din afara UK cu cele mai multe meciuri pentru United. El i-a depăşit recordul lui Peter Schmeichel, legendarul portar din anii '90.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
14/08/2022 LA 05:56