Jucătorul de 24 de ani a jucat în 35 de meciuri pentru Lille în toate competițiile în acest sezon, fiind o piesă de bază în titlul cucerit de echipă în Ligue 1. Internaționalul turc este evaluat la în jur de 15 milioane de euro iar Evening Standard a scris că Manchester United, Arsenal și Tottenham sunt interesate.
Celik mai are doi ani de contract pe Stade Pierre Mauroy, dar cei de la Evening Standard au precizat Lille este dispusă să asculte ofertele venite din Premier League, deși există interes și în alte colțuri ale Europei, precum cel de la Inter Milano.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 15 ORE

Inter este și ea interesată de Celik

De asemenea, Evenind Standard informează că cei de la Inter se tem de plecarea lui Achraf Hakimi la PSG în această vară astfel că vor încerca să îl aducă pe jucătorul lui Lille.
Presa scrie că Manchester United vrea să aducă competiție pe banda dreaptă pentru Aaron Wan-Bissaka pe Old Trafford, iar cei de la The Athletic au sugerat că că diavolii sunt interesați și de Kieran Trippier de la Atletico Madrid.
Arsenal vrea și ea un fundaț dreapta nou în această vară, viitorul lui Hector Bellerin la club fiind incert în aceste momente. Tottenham caută și ea un fundaș dreapta după ce Serge Aurier a informat că a ajuns la capătul ”unui ciclu” la club.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08