Deși se părea că trupa de pe Old Trafford a ieșit din cursa pentru atacantul de bandă al lui Dortmund, în condițiile în care nemții au fost extrem de neînduplecați în cerințele avute la negocieri, Ed Woodward e gata să facă o ofertă concretă de nerefuzat, anunță Daily Mail.
Oficialii lui United au înțeles că, în ciuda parcursului de excepție al trupei lui Solskjaer în ultima perioadă, ecartul dintre "diavoli" și rivalele Liverpool și City e încă mare. În consecință, se vrea crearea unei formații din tineri de clasă mondială, care să domine fotbalul european pentru următoarea decadă. Martial, Daniel James, Rashford și Greenwood sunt toți încă foarte tineri, dar în acest sezon au arătat că pot alcătui o formație de temut. Jadon Sancho pare piesa lipsă dintr-un puzzle aproape perfect, iar boardul de pe "Teatrul Viselor" e dispus la orice sacrificu pentru a-l aduce pe jucătorul de 20 de ani.

United își scoate banii pe Sancho din transferurile jucătorilor care nu intră în planurile lui Solskjaer

Premier League
Ce a ajuns United! Steve Bruce s-a auto-propus antrenor, iar conducerea ia în calcul serios varianta
22/11/2021 LA 09:59
United e dispusă să doboare cel mai scump transfer din istoria sa (105 milioane de euro i-a costat pe "diavoli" Pogba, în 2016, el fiind cel mai scump transfer din istoria Premier League) și pun la bătaie 110 milioane de euro pentru fotbalistul care a marcat 17 goluri și a reușit 17 assisturi în ultimul sezon pentru trupa lui Lucien Favre.
Sancho își dăduse deja acceptul pentru revenirea la Manchester (după ce a evoluat pentru City, unde Guardiola nu i-a dat șanse), astfel că în acest moment doar acordul lui Dortmund lipsește. Și acesta va veni, probabil, în condițiile sumei pe care United e dispusă să o dea pentru englezul de 20 de ani.
Sacrificiul financiar al lui United nu e atât de mare dacă luăm în considerare că vara trecută a plătit pe Maguire, un fotbalist extrem de criticat în ultimele săptămâni pentru gafele comise, nu mai puțin de 85 de milioane de euro. Acum, în ciuda crizei financiare ca urmare a pandemiei de coronavirus, United are un as în mânecă pentru transferul lui Sancho. The Telegraph a anunțat de ieri că Alexis Sanchez, Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard și Diogo Dalot , astfel că vânzarea lor va acoperi mare parte din suma cerută de Dortmund pentru starul său.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
E gata! Vestiarul lui United, condus de Ronaldo, s-a răsculat împotriva lui Solskjaer
08/11/2021 LA 06:12
Premier League
Solskjaer nici nu concepe să îşi dea demisia, dar recunoaşte: "Suntem departe de echipele de top"
06/11/2021 LA 15:38