Când a fost adus în locul lui Solskjaer, în toamnă, Rangnick a știut că va fi doar interimar, în vară conducerea urmând să aducă un tehnician de mare valoare, care să restructureze din temelii clubul. Alegerea șefilor de pe Old Trafford este Erik Ten Hag, omul care a scris istorie la cârma lui Ajax, formație pe care a dus-o până în semifinalele Champions League și pe care a transformat-o într-una dintre cele mai ofensive formații din Europa. Olandezul va fi numit chiar în această săptămână, pentru a se muta atenția de la evoluțiile extrem de slabe ale echipei, în Premier League.

Rangnick anunță revoluția la Manchester United

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
Ralf Rangnick va continua să aibă un rol important în club și în politica de transferuri, din vară, chiar dacă din postura de antrenor a dezamăgit. Adus cu mari speranțe, germanul nu a reușit să pună corabia în derivă a "diavolilor" pe traiectul normal și, cel mai probabil, se va rata prezența în Champions League.
După umilința cu Liverpool, de aseară, tehnicianul german a anunțat că pe Old Trafford vor sosi până la 10 jucători, în funcție de ce își dorește Ten Hag.
"Va fi o reconstrucție aici. 6, 7, poate 10 noi jucători vor veni", a explicat Rangnick.
Manchester United trebuie să își restructureze lotul din temelii dacă vrea să aibă o mică șansă în duelul cu Liverpool și City. Asta deși, în ultimii 10 ani, conducerea de pe Old Trafford a cheltuit peste 1 miliard pentru transferuri.
Potrivit presei engleze, pe lista lui Ten Hag se află îndeosebi mijlocași și atacanți, Harry Kane și Darwin Nunez fiind principalele ținte pentru ofensivă. Declan Rice (West Ham), Kalvin Phillips (Leeds), Ruben Neves (Wolves), Yves Bissouma (Brighton), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și Aurelien Tchouameni (Monaco) sunt candidați să întărească mijlocul.
Manchester United e în prezent pe locul 6 în Premier League, la 3 puncte de Tottenham, care are și un meci mai puțin disputat. În weekend, "diavolii" întâlnesc Arsenal și orice alt rezultat în afară de victorie ar fi sinonim cu ratarea Champions League.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 16 ORE
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 18 ORE