După victoriile contra lui Spurs și City, United părea că va avea de îndeplinit o simplă formalitate, judecând după traseul de până acum al "caramelelor".
Deși au început bine, creându-și numeroase ocazii de gol prin Rashford, gazdele s-au văzut conduse după un corner al lui Baines, trimis în propria poartă de Lindelof (minutul 36).
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM 33 MINUTE
Repriza secundă a aparținut aproape în întregime lui United, dar a fost nevoie ca puștiul Greenwood să fie introdus pentru ca tabela să se "deblocheze" din nou.
Mason Greenwood a ajuns, la 18 ani, la al 7-lea gol pentru United, în toate competițiile. El a marcat mai multe goluri pentru "diavoli" decât jucători veniți cu ambiții mari pe Old Trafford.
La 18 ani și 75 de zile, Greenwood e cel mai tânăr jucător care să fi înscris pentru United pe Old Trafford în ultimii 10 ani. Ultimul fotbalist mai tânăr care a marcat în Teatrul Viselor a fost Macheda, în 2009.
United este pe locul 6, după 17 runde din Premier League, dar obiectivul - clasarea pe un loc de Champions League - e încă în grafic. Chelsea are 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, astfel că diferența "diavolilor" față de locul 4 e de doar 4 puncte. De partea cealaltă, Everton a ajuns la cota 18 puncte, Duncan Ferguson părând pe drumul cel bun pentru scoaterea echipei din criză. Cu patru puncte din duelurile cu Chelsea și United, "caramelele" sunt acum cu 3 puncte peste "zona minată".
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Edinson Cavani pleacă în iarnă de la Man United! Presa internațională a dezvăluit unde va juca
ACUM O ZI