După victoriile contra lui Spurs și City, United părea că va avea de îndeplinit o simplă formalitate, judecând după traseul de până acum al "caramelelor".
Deși au început bine, creându-și numeroase ocazii de gol prin Rashford, gazdele s-au văzut conduse după un corner al lui Baines, trimis în propria poartă de Lindelof (minutul 36).
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 5 ORE
Repriza secundă a aparținut aproape în întregime lui United, dar a fost nevoie ca puștiul Greenwood să fie introdus pentru ca tabela să se "deblocheze" din nou.
Mason Greenwood a ajuns, la 18 ani, la al 7-lea gol pentru United, în toate competițiile. El a marcat mai multe goluri pentru "diavoli" decât jucători veniți cu ambiții mari pe Old Trafford.
La 18 ani și 75 de zile, Greenwood e cel mai tânăr jucător care să fi înscris pentru United pe Old Trafford în ultimii 10 ani. Ultimul fotbalist mai tânăr care a marcat în Teatrul Viselor a fost Macheda, în 2009.
United este pe locul 6, după 17 runde din Premier League, dar obiectivul - clasarea pe un loc de Champions League - e încă în grafic. Chelsea are 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, astfel că diferența "diavolilor" față de locul 4 e de doar 4 puncte. De partea cealaltă, Everton a ajuns la cota 18 puncte, Duncan Ferguson părând pe drumul cel bun pentru scoaterea echipei din criză. Cu patru puncte din duelurile cu Chelsea și United, "caramelele" sunt acum cu 3 puncte peste "zona minată".
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34