United va termina aproape sigur pe locul secund actuala stagiune de Premier League, iar toți fanii de pe Old Trafford visează pentru sezonul viitor la primul titlu post era Ferguson. Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime, crede Roy Keane, care e de părere că ultima săptămână a arătat cât de mare e diferența dintre City și formația sa de suflet. Dacă Guardiola își permite să îi odihnească în campionat pe Dias, Mahrez, Foden, De Bruyne sau Bernardo Silva, trimițând totuși în teren o formație extrem de articulată, capabilă să se lupte de la egal la egal cu oricine, Solskjaer are mari probleme la nivel de lot. United are un prim "11" destul de solid, dar în momentul în care există meciuri din 3 în 3 zile și tehnicianul norvegian dorește să schimbe, apar marile probleme.
Acest lucru s-a văzut contra lui Leicester, acum 3 zile, dar și aseară, cu Liverpool, scor 2-4, când fotbaliștii lui United au fost de multe ori jaloane pentru fosta campioană.
"United nu a știut să fie compactă, jucătorii ei au întins echipa mult și astfel s-au creat mari găuri pe apărare. A fost o performanță slabă și fotbaliștii au arătat că nu au mentalitate de câștigători. Ole nu a avut reacție, dar au fost câteva zile grele pentru el (n.r. în decurs de o săptămână, United a jucat nu mai puțin de 4 meciuri). Nu am văzut nimic bun la United în această seară, nu au avut calitate, au cedat balonul foarte repede și i-au lăsat pe adversari să își creeze nenumărate ocazii. Liverpool putea marca de 6 sau 7 ori. Am lăudat United în ultimele luni, dar lotul nu e suficient de bun. Toate aceste lucruri se văd când ai un program compactat, cum s-a întâmplat acum, e înfricoșătoare diferența dintre City și noi în acest moment. United are nevoie de cel puțin 3-4 jucători mari pentru a echilibra acest ecart", a spus Roy Keane, la Sky Sports.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01

Mijlocul lui Manchester United, criticat dur de Roy Keane

Mijlocul lui United a pierdut meciul cu Liverpool, crede Roy Keane, deși probleme mari au fost și în apărare, acolo unde absența lui Maguire nu a putut fi suplinită. Bruno Fernandes, cel mai bun jucător al "diavolilor" în ultimul an și jumătate, de la transferul de la Sporting, nu a fost deloc concentrat la meci, dar marele handicap a fost reprezentat de alegerea celor doi mijlocași la închidere. Fred și McTominay sunt fotbaliști care nu păcălesc fotbalul, dar nu au valoare de un club ca United, e convins fostul mare jucător al lui Sir Alex Ferguson. Cu ei doi în echipă, e greu ca echipa să cucerească în viitorul apropiat un trofeu important.
"Nu vreau să fiu critic la adresa lui Bruno Fernandes, dar și-a petrecut jumătate din meci plângându-se. Bine, problema principală nu e nici pe departe la el, evident. Mă uitam la cei doi mijlocași centrali, McTominay și Fred. Sunt fotbaliști muncitori, decenți, dar cam atât. Cât timp îi ai pe ei doi la mijlocul terenului, nu vei câștiga nimic important. Ok, sunt în finala Europa League, dar hai să nu ne mințim, scopul tuturor era un parcurs cât mai lung în Champions League și nu au trecut nici de grupe", a mai spus fostul mijlocaș.
Roy Keane a jucat între 1993 și 2005 la Manchester Untied. Deși pe hârtie era închizător, irlandezul s-a transformat într-unul dintre cei mai buni mijlocași box-to-box din istoria Premier League. Căpitan al formației de pe Old Trafford, Keane a cucerit 7 titluri și UEFA Champions League alături de "diavoli".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
27/11/2022 LA 16:16