United nu dorește să îl piardă pe Young în această iarnă, în ciuda evoluțiilor sale care au lăsat de dorit. Conform Sky Sports, clubul i-a oferit lui Young o prelungire a contractului cu un an pentru a-l convinge să rămână, în contextul interesului celor de la Inter.
Totuși, jurnalistul Gianluca Di Marzio informează că Young a refuzat oferta pentru că dorește să plece la Inter.
https://i.eurosport.com/2019/10/01/2687712.jpg
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
ACUM 17 ORE

Inter, în discuții avansate pentru Ashley Young

Informațiile privind negocierile dintre cele două cluburi au fost confirmate și de Manchester Evening News. Young nu a fost în lotul lui United pentru meciul cu Manchester City din Cupa Ligii, deși nu era accidentat.
Contractul fundașului de 34 de ani expiră la finalul acestui sezon iar englezul a jucat în doar 10 partide în Premier League în această stagiune. Discuțiile dintre Inter și Manchester United sunt în desfășurare, iar italienii încearcă să obțină o sumă rezonabilă de plătit pentru Young, care este doritor să se reunească cu Lukaku și Sanchez.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Conducerea lui Man United, sfătuită să-l demită pe Solskjaer! Varianta propusă pe banca "diavolilor"
IERI LA 18:25
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56