United este în acest moment pe locul 8, la egalitate cu Sheffield United, formație nou-promovată, dar probabil că trupa de pe Old Trafford va coborî și mai mult la finalul etapei a 11-a. Trupa lui Solskjaer a câștigat doar una din ultimele 10 deplasări jucate în Premier League, iar situația devine tot mai dramatică.
United a acumulat 13 puncte din primele 11 partide de Premier League, ceea ce reprezintă cel mai slab start de sezon al lui Manchester United în ultimii 33 de ani. În stagiunea 1986-1987 "diavolii" au avut ultimul parcurs mai slab decât cel din actuala stagiune. Atunci, United s-a clasat la finalul sezonului pe locul 11, într-o stagiune în care rivala din oraș, Manchester City, a retrogradat.
Solskjaer a ajuns la mai multe înfrângeri în Premier League decât Jurgen Klopp, deși tehnicianul german a stat pe banca lui Liverpool cu 104 meciuri în plus.
Premier League
Ronaldo, propus în vară la echipa pentru care este un adevărat coșmar! Dezvăluirea presei iberice
ACUM O ORĂ

United, dependentă de penaltyuri

Presa din Anglia a mai găsit un amănunt interesant, după înfrângerea de la Bournemouth. Ultima partidă câștigată de United în campionat, fără a primi un penalty, a fost acum mai bine de 6 luni. Pe 30 martie, "diavolii" se impuneau cu 2-1 în disputa cu Watford, de pe teren propriu.
17 penaltyuri a primit United de când e condusă de Ole Gunnar Solskjaer, cu șase mai multe decât orice club din Premier League.
Premier League
Cristiano Ronaldo, uriaș și în afara terenului! Gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 11 ORE