United este în acest moment pe locul 8, la egalitate cu Sheffield United, formație nou-promovată, dar probabil că trupa de pe Old Trafford va coborî și mai mult la finalul etapei a 11-a. Trupa lui Solskjaer a câștigat doar una din ultimele 10 deplasări jucate în Premier League, iar situația devine tot mai dramatică.
United a acumulat 13 puncte din primele 11 partide de Premier League, ceea ce reprezintă cel mai slab start de sezon al lui Manchester United în ultimii 33 de ani. În stagiunea 1986-1987 "diavolii" au avut ultimul parcurs mai slab decât cel din actuala stagiune. Atunci, United s-a clasat la finalul sezonului pe locul 11, într-o stagiune în care rivala din oraș, Manchester City, a retrogradat.
Solskjaer a ajuns la mai multe înfrângeri în Premier League decât Jurgen Klopp, deși tehnicianul german a stat pe banca lui Liverpool cu 104 meciuri în plus.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

United, dependentă de penaltyuri

Presa din Anglia a mai găsit un amănunt interesant, după înfrângerea de la Bournemouth. Ultima partidă câștigată de United în campionat, fără a primi un penalty, a fost acum mai bine de 6 luni. Pe 30 martie, "diavolii" se impuneau cu 2-1 în disputa cu Watford, de pe teren propriu.
17 penaltyuri a primit United de când e condusă de Ole Gunnar Solskjaer, cu șase mai multe decât orice club din Premier League.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25