Andy Cole consideră că Manchester United ar putea rata transferuri importante precum achiziția lui Erling Haaland în această vară pentru că echipa de pe Old Trafford nu mai poate atrage marii jucători doar cu numele.
United va încerca să îl aducă pe Haaland, însă Cole consideră că Manchester City este marea favorită pentru a obține semnătura norveginului datorită succesului de pe teren al echipei lui Guardiola.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 2 ORE

Andy Cole despre decăderea lui Manchester United

”Ca să convingi jucători de acest tip să vină, ca Haaland de exemplu, trebuie să îi atragi cu ceva. Trebuie să îi atragi cu posibilitatea de a câștiga trofee sau să fie la un an distanță de un trofeu”, a precizat Andy Cole pentru The Mirror.
Acești jucători au mereu alte opțiuni, precum Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, poate Barcelona
”Dacă ai posibilitatea de a merge la toate aceste cluburi, unde s-ar plasa United în acest moment? Chiar dacă iubesc United, nu cred că acest club se mai poate baza acum doar pe numele său, mai ales cu acest gen de fotbaliști. Nu mai este ca pe vremea când am venit eu la United. Trebuie să fim cinstiți, toată lumea voia să meargă acolo atunci”, a afirmat Cole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
ACUM O ZI
Premier League
Carragher și Ferdinand, contre din cauza lui Ronaldo: "Încă ești supărat că nu a dat mâna cu tine?"
IERI LA 05:49