Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”United nu mai atrage jucătorii mari!” Noua realitatea de pe Old Trafford, prin ochii unei legende

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/03/2021 la 15:51 GMT+2

Manchester United nu mai poate să atragă cei mai buni jucători din lume, consideră legendarul Andy Cole.

Ole Gunnar Solskjaer, Manager of Manchester United talks with Edinson Cavani of Manchester United during the Premier League match between Burnley and Manchester United at Turf Moor on January 12, 2021 in Burnley, England.

Credit imagine: Getty Images

Andy Cole consideră că Manchester United ar putea rata transferuri importante precum achiziția lui Erling Haaland în această vară pentru că echipa de pe Old Trafford nu mai poate atrage marii jucători doar cu numele.
United va încerca să îl aducă pe Haaland, însă Cole consideră că Manchester City este marea favorită pentru a obține semnătura norveginului datorită succesului de pe teren al echipei lui Guardiola.

Andy Cole despre decăderea lui Manchester United

”Ca să convingi jucători de acest tip să vină, ca Haaland de exemplu, trebuie să îi atragi cu ceva. Trebuie să îi atragi cu posibilitatea de a câștiga trofee sau să fie la un an distanță de un trofeu”, a precizat Andy Cole pentru The Mirror.
Acești jucători au mereu alte opțiuni, precum Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, poate Barcelona
”Dacă ai posibilitatea de a merge la toate aceste cluburi, unde s-ar plasa United în acest moment? Chiar dacă iubesc United, nu cred că acest club se mai poate baza acum doar pe numele său, mai ales cu acest gen de fotbaliști. Nu mai este ca pe vremea când am venit eu la United. Trebuie să fim cinstiți, toată lumea voia să meargă acolo atunci”, a afirmat Cole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo