Andy Cole consideră că Manchester United ar putea rata transferuri importante precum achiziția lui Erling Haaland în această vară pentru că echipa de pe Old Trafford nu mai poate atrage marii jucători doar cu numele.
United va încerca să îl aducă pe Haaland, însă Cole consideră că Manchester City este marea favorită pentru a obține semnătura norveginului datorită succesului de pe teren al echipei lui Guardiola.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 9 ORE

Andy Cole despre decăderea lui Manchester United

”Ca să convingi jucători de acest tip să vină, ca Haaland de exemplu, trebuie să îi atragi cu ceva. Trebuie să îi atragi cu posibilitatea de a câștiga trofee sau să fie la un an distanță de un trofeu”, a precizat Andy Cole pentru The Mirror.
Acești jucători au mereu alte opțiuni, precum Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, poate Barcelona
”Dacă ai posibilitatea de a merge la toate aceste cluburi, unde s-ar plasa United în acest moment? Chiar dacă iubesc United, nu cred că acest club se mai poate baza acum doar pe numele său, mai ales cu acest gen de fotbaliști. Nu mai este ca pe vremea când am venit eu la United. Trebuie să fim cinstiți, toată lumea voia să meargă acolo atunci”, a afirmat Cole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 16 ORE
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
IERI LA 08:23