Clubul de pe Old Trafford va aplica reducerea de 30% a salariilor jucătorilor, urmând ca întreaga sumă să fie donată către NHS (National Health Services), pentru a susține lupta împotriva virusului Covid-19. Potrivit Daily Mail, jucătorii lui United vor renunța la 30% din salariul pe o lună pentru a sări în ajutorul spitalelor și centrelor medicale din Manchester care luptă nonstop să salveze viețile oamenilor afectați de pandemie.
Harry Maguire a fost primul care a primit această propunere de la președintele Ed Woodward, urmând ca fundașul "diavolilor roșii" să discute apoi cu restul colegilor săi. În final, întreaga echipă a lui Manchester United a fost de acord să acorde 30% din salariu pentru a sprijini cadrele medicale într-o situație unică și extrem de dificilă.
Printre cei care au acceptat tăierea salarială se numără și jucători care câștigă 375.000 de lire pe săptămână.
Liga
Luis Suarez, despre conflictul izbucnit pe Camp Nou din cauza tăierii salariilor
03/04/2020 LA 10:50

Barcelona și Atletico vor renunța la 70% din salarii

Tot la varianta unei reduceri salariale au ajuns și cei de la Barcelona și Atletico Madrid. Cele două echipe din La Liga au hotărât să micșoreze salariile jucătorilor cu 70% pentru a menține echilibrul financiar al cluburilor și pentru ca angajații non-sportivi să-și poată primi banii în următoarea perioadă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51