Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, primul club din Premier League care donează 30% din salarii pentru susținerea NHS

Cosmin Cioboata

Publicat 03/04/2020 la 14:54 GMT+3

Manchester United a devenit prima echipă din Premier League care acceptă tăierea salariilor, în plină pandemie de coronavirus.

Daniel James and Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Clubul de pe Old Trafford va aplica reducerea de 30% a salariilor jucătorilor, urmând ca întreaga sumă să fie donată către NHS (National Health Services), pentru a susține lupta împotriva virusului Covid-19. Potrivit Daily Mail, jucătorii lui United vor renunța la 30% din salariul pe o lună pentru a sări în ajutorul spitalelor și centrelor medicale din Manchester care luptă nonstop să salveze viețile oamenilor afectați de pandemie.
Harry Maguire a fost primul care a primit această propunere de la președintele Ed Woodward, urmând ca fundașul "diavolilor roșii" să discute apoi cu restul colegilor săi. În final, întreaga echipă a lui Manchester United a fost de acord să acorde 30% din salariu pentru a sprijini cadrele medicale într-o situație unică și extrem de dificilă.
Printre cei care au acceptat tăierea salarială se numără și jucători care câștigă 375.000 de lire pe săptămână.

Barcelona și Atletico vor renunța la 70% din salarii

Tot la varianta unei reduceri salariale au ajuns și cei de la Barcelona și Atletico Madrid. Cele două echipe din La Liga au hotărât să micșoreze salariile jucătorilor cu 70% pentru a menține echilibrul financiar al cluburilor și pentru ca angajații non-sportivi să-și poată primi banii în următoarea perioadă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo