Într-un comunicat comun, cele două cluburi au informat: ”Suntem mândri de rolul jucat de suporteriin noștri în ajutarea organizațiilor locale și ne dăm seama de presiunea la care sunt supuse acestea de impactul coronavirusului. Ne alăturăm fanilor noștri pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili”.
MCFC Fans Foodbank Support, asociație a fanilor lui City care susține și ea organizațiile de caritate, afirmat: ”Suntem încântați că City și United au donat o astfel de sumă. Va fi de un ajutor considerabil pentru întreaga comunitate într-o perioadă dificilă. Dorim să mulțumim tuturor pentru că au demonstrat că nevoile oamenilor nu țin de un club anume”.
Fiecare club va dona 50.000 de lire pentru Trussell Trust, o rețea de peste 1.200 de centre care hrănesc oamenii nevoiași. Rachel Macklin, managerul de operațiuni al rețelei, a declarat: ”Pe măsură ce se dezvoltă pandemia, din ce în ce mai mulți oameni au nevoie de ajutor. Această situație pune o presiune nouă pe resursele noastre. Am putea începe să vedem o reducere în donații iar voluntarii ar putea fi indisiponibili”.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
”Suntem profund recunuscători pentru susținerea oferită de Manchester United și Manchester City. În numele tuturor celor nevoiași din Manchester, vă mulțumim”, a completat ea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05