Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United și Liverpool se bat pentru Nikola Milenkovic! Licitația începe de la 30 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 01/03/2021 la 12:03 GMT+2

Manchester United și Liverpool vor dori să se întărească la finalul sezonului în zona defensivă, iar presa din Italia scrie că că ambele formații și l-ar dori pe Nikola Milenkovic, sârbul care a impresionat la Fiorentina în acest sezon.

Roberto Gagliardini și Nikola Milenkovic - Fiorentina-Inter

Credit imagine: Getty Images

Atât Manchester United, cât și Liverpool au avut serioase probleme în acest sezon la nivelul fundașilor centrali. Evident, la echipa lui Klopp acestea s-au datorat accidentărilor, în timp ce la United Lindelof, Bailey sau Tuanzebe nu au oferit siguranța necesară, iar forma căpitanului Maguire a fost și ea oscilantă.
Ca atare, Klopp și Solskjaer sunt în căutarea unor fundași centrali valoroși și de perspectivă în același timp, iar sârbul Nikola Milenkovic îndeplinește toate condițiile. Jucătorul Fiorentinei a avut prestații excelente în ultimele sezoane și a atras atenția cluburilor importante, fiind greu de crezut că sezonul viitor îl va prinde tot la Firenze.
Nikola Milenkovic

Nikola Milenkovic, aproape de Premier League

Faptul că Fiorentina nu mai este de mult o forță în Serie A, îl face pe Milenkovic să-și dorească să facă pasul către un club mai important. Jucătorul de 23 de ani mai are contract cu echipa de pe Artemio Frnachi până în vara lui 2022 și chiar dacă a primit o ofertă de prelungire, nu i-a dat curs până acum.
Astfel, Fiorentina se va vedea nevoită în vară să accepte vânzarea acestuia, pentru a nu-l pierde gratis ulterior. Totuși, faptul că mai multe cluburi puternice în doresc pe sârb poate fi un avantaj pentru toscani, care potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport solicită cel puțin 30 de milioane de € în schimbul lui Milenkovic.
Crescut de Partizan Belgrad, Milenkovic joacă la Fiorentina din 2017, el fiind un titular incontestabil încă din stagiunea 2018-2019. Milenkovic este jucător de bază și la naționala Serbiei, unde a adunat deja 26 de selecții, marcând și un gol.
Dacă va ajunge pe Old Trafford, Milenkovic i-ar călca pe urme lui Nemanja Vidic, un alt fundaș central sârb care a jucat pentru "diavoli", ajungând chiar căpitanul echipei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo