Marc Jurado e privit de mulți specialiști viitorul titular al Spaniei pentru postul de fundaș dreapta. Are un fizic excelent, o viteză foarte bună și reușește să furnizeze în multe momente centrări utile pentru colegii din avanposturi.
Barcelona a făcut tot posibilul să îi prelungească înțelegerea, însă ibericul a refuzat, fiind tentat de proiectul de la Manchester United.
Pogrivit manchestereveningnews.co.uk, în stagiunea viitoare el va juca pentru Academie, pentru ca din sezonul 2021-2022 să reprezinte o opțiune pentru prima echipă.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
United a investit enorm în ultimele luni în sectorul juvenil. Pe lângă Jurado, pentru care "diavolii" vor plăti doar clauza de formare, cifrată la câteva sute de mii de euro, formația din Manchester l-a luat și pe Joe Hugill, un atacant care de asemenea are 16 ani. Acesta a fost urmărit de Arsenal și Tottenham, dar United s-a mișcat mai repede și l-a achiziționat de la Sunderland în schimbul a 300.000 de lire.
La originea acestor achiziții de marcă se află Nick Cox, care l-a înlocuit pe Nicky Butt în fruntea Academiei. În ultimii ani, United a reușit să îi aducă pe Tahith Chong, Charlie McCann, Aliou Traore, Arnau Puigmal, Largie Ramazani și Harvey Neville, toți jucători foarte tineri, cu un potențial enorm, care pot fi soluții de viitor pentru prima echipă.
De altfel, United e una dintre echipele din Premier League care investește cel mai mult în tineri. În actualul lot al lui Solskjaer există jucători precum Daniel James, Scott McTominay, Marcus Rashford, Mason Greenwood sau Tuanzebe care au primit multe șanse în acest sezon de la managerul norvegian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42