Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, transfer de la Barcelona! Marc Jurado s-a înțeles cu "diavolii"

Cristian Mihală

Publicat 08/05/2020 la 15:22 GMT+3

Manchester United l-a convins pe fundașul dreapta al Barcelonei, Marc Jurado. Spaniolul de 16 ani va semna cu formația de pe Old Trafford, iar catalanii vor primi doar câteva sute de mii de euro, clauza de formare a jucătorului.

Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Marc Jurado e privit de mulți specialiști viitorul titular al Spaniei pentru postul de fundaș dreapta. Are un fizic excelent, o viteză foarte bună și reușește să furnizeze în multe momente centrări utile pentru colegii din avanposturi.
Barcelona a făcut tot posibilul să îi prelungească înțelegerea, însă ibericul a refuzat, fiind tentat de proiectul de la Manchester United.
Pogrivit manchestereveningnews.co.uk, în stagiunea viitoare el va juca pentru Academie, pentru ca din sezonul 2021-2022 să reprezinte o opțiune pentru prima echipă.
United a investit enorm în ultimele luni în sectorul juvenil. Pe lângă Jurado, pentru care "diavolii" vor plăti doar clauza de formare, cifrată la câteva sute de mii de euro, formația din Manchester l-a luat și pe Joe Hugill, un atacant care de asemenea are 16 ani. Acesta a fost urmărit de Arsenal și Tottenham, dar United s-a mișcat mai repede și l-a achiziționat de la Sunderland în schimbul a 300.000 de lire.
La originea acestor achiziții de marcă se află Nick Cox, care l-a înlocuit pe Nicky Butt în fruntea Academiei. În ultimii ani, United a reușit să îi aducă pe Tahith Chong, Charlie McCann, Aliou Traore, Arnau Puigmal, Largie Ramazani și Harvey Neville, toți jucători foarte tineri, cu un potențial enorm, care pot fi soluții de viitor pentru prima echipă.
De altfel, United e una dintre echipele din Premier League care investește cel mai mult în tineri. În actualul lot al lui Solskjaer există jucători precum Daniel James, Scott McTominay, Marcus Rashford, Mason Greenwood sau Tuanzebe care au primit multe șanse în acest sezon de la managerul norvegian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo