În septembrie, De Gea semna prelungirea contractului cu United pe încă 4 ani, în schimbul unui salariu uriaș de 375.000 lire pe săptămână. În ciuda sumei astronomice pe care o încasează spaniolul, se pare că serviciile sale nu mai sunt privite cu ochi buni de oficialii de pe Old Trafford. Jurnalistul Duncan Castles a dezvăluit că "diavolii roșii" sunt dispuși să-l vândă pe De Gea în vară, dacă va apărea o ofertă atrăgătoare.
În cazul în care se va concretiza un transfer, Ole Gunnar Solskjaer îl va putea folosi în poartă pe tânărul Dean Henderson, împrumutat de United la Sheffield. Goalkeeper-ul de 23 de ani a impresionat în poarta "Săbiilor" în stagiunea curentă și nu este exclus ca tehnicianul lui United să-l introducă în primul "11" în viitorul apropiat. Cu toate acestea, oficialii "diavolilor roșii" nu sunt 100% convinși că Henderson este soluția potrivită.

Onana, dorit pe Old Trafford

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
În aceste condiții, United poate apela la o nouă alternativă: transferul lui Andre Onana. Oficialii lui Ajax au refuzat prima ofertă a englezilor (40 milioane de euro) făcută anul trecut, însă United nu renunță la lupta pentru semnătura camerunezului. Clubul de pe Old Trafford nu va avea deloc o misiune ușoară pentru aducerea lui Onana, ținând cont de interesul venit din partea mai multor echipe puternice din Europa: Chelsea, Tottenham și Barcelona.
Directorul executiv al lui Ajax, Edwin Van der Saar, dezvăluia recent că "lăncierii" nu vor oferi reduceri de preț pentru jucători în următoarea fereastră de tranferuri. Fostul portar al lui United a explicat abordarea clubului olandez:
Cu siguranță, transferurile de 150-200 milioane de euro au dispărut. Dar, consider că Ajax încă dispune de jucători foarte valoroși, foarte bine pregătiți și obișnuiți cu meciurile din cupele europene. Anul trecut am stabilit o înțelegere verbală cu Onana, Tagliafico și Van de Beek: să mai rămână la Ajax încă un sezon, pentru ca apoi să-i ajutăm să facă următorul pas în carieră. Nu s-a schimbat nimic de atunci, așa că nu vom oferi discounturi de 50%. Cluburile pot să uite de astfel de lucruri. | Edwin van der Saar
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24