Manchester United este interesată de noua senzație a fotbalului portughez, Luis Gomes. Acesta a fost crescut de Sporting de la vârsta de 6 ani, iar săptămâna trecută tocmai a semnat un contract de profesionist pe 5 sezoane cu gruparea din Lisabona. Oamenii de fotbal lusitani îl consideră pe Gomes un viitor Figo, calitățile sale semănând cu cele ale fostului star al fotbalului mondial.
Conform jurnaliștilor de la The Mirror, Manchester United a făcut un prim pas pentru achiziționarea lui Gomes pe viitor, plătind către Sporting suma de 14 milioane de £, doar pentru a avea prima opțiune de cumpărare a acestuia.
Atletico Madrid a fost un alt club interesat de tânărul jucător, dar acesta a ales până la urmă să semneze primul său contract cu Sporting. Tânărul jucător nu a debutat încă pentru prima echipă de la Sporting, dar acest lucru este doar o chestiune de timp, talentul său fiind unul uriaș.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
"Este un sentiment unic. Acesta a fost întotdeauna unul dintre marile mele obiective de când m-am alăturat Academiei. Este foarte bine să știu că clubul crede în mine. Acum trebuie să continui să muncesc și să lupt pentru a atinge mai multe obiective și să redau încrederea pe care mi-o oferă.", a declarat Gomes după ce a semnat contractul cu Sporting.

Sporting Lisabona, o adevărată pepinieră de vedete pentru Manchestert United

"Diavolii" au cumpărat și în trecut cei mai talentați fotbaliști de la Sporting, iar rezultatele au fost excelente. Cel mai elocvent exemplu este Cristiano Ronaldo, care a a juns pe Old Trafford la numai 18 ani și a câștigat 9 trofee înainte de a se transfera la Real Madrid.
Nani a fost de asemenea luat de United de la Sporting pe când avea 20 de ani, iar acesta a petrecut apoi 8 ani pe Old Traffor, perioadă în care a câștigat 12 trofee.
Ultimul exemplu este Bruno Fernandez, care s-a alăturat în luna ianuarie a acestui an echipei lui Solskjaer și a devenit deja un jucător exponențial.
În această fereastră de transferuri, United a cumpărat alți 3 tineri de mare perspectivă: Facuno Pellistri (de la Penarol Montevideo-13,5 milioane de £), Amad Diallo (De la Atalanta-19 milioane de £) și Willy Kambwala (de la Sochaux-3,5 milioane de £).
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Origi, spre Serie A! Dortmund ia un jucător de la City, pe modelul Sancho
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42