Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai fair-play jucători, Son a făcut un gest grosolan, pentru care a luat roşu

Cristian Mihală

Publicat 22/12/2019 la 20:16 GMT+2

Meci de coşmar pentru Tottenham, pe teren propriu, contra lui Chelsea. Son Heung-Min a fost eliminat cu ajutorul VAR-ului, după o fază în care l-a lovit pe Rudiger.

Jose Mourinho, Son Heung-min

Credit imagine: Getty Images

Unul dintre cei mai fair-play jucători din lume, Son a cedat în partida cu Chelsea. Condusă cu 2-0, formaţia lui Mourinho a pierdut orice şansă să mai intre în meci, după o ieşire necontrolată a lui Son.
Sud-coreeanul a avut un duel banal cu Rudiger şi, probabil supărat că a pierdut posesia, a ridicat ambele picioare, dorind să îl lovească pe apărătorul lui Chelsea. Contactul a existat, dar nu a avut intensitate, însă fundaşul albaştrilor a accentuat căderea.
Arbitrul nu a sesizat exact ce s-a întâmplat şi a apelat la VAR. Cei responsabili cu video-asistenţa au decis că trebuie să fie penalizată intenţia atacantului de bandă, astfel că centralul i-a arătat roşu fotbalistului lui Spurs. Spre disperarea lui Son, care a căzut în genunchi, considerând că i s-a produs o mare nedreptate.
Mourinho va trebui să joace fără unul dintre cei mai buni jucători în perioada festivă, de Crăciun. Pentru roşu direct se stă cel puţin trei runde, astfel că Son va rata sigur partidele cu Brighton, Norwich şi Southampton.
picture

Tottenham - Chelsea | Roşu Son

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo