Unul dintre cei mai fair-play jucători din lume, Son a cedat în partida cu Chelsea. Condusă cu 2-0, formaţia lui Mourinho a pierdut orice şansă să mai intre în meci, după o ieşire necontrolată a lui Son.
Sud-coreeanul a avut un duel banal cu Rudiger şi, probabil supărat că a pierdut posesia, a ridicat ambele picioare, dorind să îl lovească pe apărătorul lui Chelsea. Contactul a existat, dar nu a avut intensitate, însă fundaşul albaştrilor a accentuat căderea.
Arbitrul nu a sesizat exact ce s-a întâmplat şi a apelat la VAR. Cei responsabili cu video-asistenţa au decis că trebuie să fie penalizată intenţia atacantului de bandă, astfel că centralul i-a arătat roşu fotbalistului lui Spurs. Spre disperarea lui Son, care a căzut în genunchi, considerând că i s-a produs o mare nedreptate.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 6 ORE
Mourinho va trebui să joace fără unul dintre cei mai buni jucători în perioada festivă, de Crăciun. Pentru roşu direct se stă cel puţin trei runde, astfel că Son va rata sigur partidele cu Brighton, Norwich şi Southampton.

Tottenham - Chelsea | Roşu Son

Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
19/01/2022 LA 11:58