Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Va scăpa Manchester City de suspedarea UEFA? Guardiola este încrezător înaintea verdictului TAS!

Ion Alexandru

Actualizat 13/07/2020 la 18:36 GMT+3

Manchester City va afla decizia TAS luni dimineață și soarta clubul stă în mâna judecătorilor care trebuie să determine dacă echipa lui Guardiola va fi suspendată pentru următoarele două sezoane din cupele europene. UEFA a decis că Manchester City a încălcat regulile de Fair Play finaciar și trebuie eliminată din competițițiile europene până în 2022.

Pep Guardiola

Credit imagine: SID

Pep Guardiola este convins că decizia TAS va fi favorabilă lui Manchester City și clubul său va fi încă din această vară la startul noii ediții a Champions League. TAS a confirmat vineri că decizia finală va fi comunicată luni dimineață la 11.30, ora României. În februarie, UEFA a luat decizia de a suspenda pe Manchester City pentru doi ani din cupele europene, la capătul unui proces lung în care a constat că echipa de pe Etihad a dus în derizoriu regulile impuse de Fair Play financiar.
picture

Pep Guardiola are încredere în TAS

Credit imagine: Getty Images

Apelul depus de Manchester City la TAS este inclusiv împotriva amenzii de 30 de milioane de euro dictată de UEFA, iar TAS a judecat timp de trei zile poziția fostei campioane a Angliei.
Guardiola este foarte încrezător înaintea deciziei finale.
Am văzut argumentele aduse de avocații noștri și sunt foarte încrezător că vom juca în Champions League în sezonul viitor!
Soluția dată de TAS va avea un impact major și asupra jucătorilor de valoare din lotul lui Manchester City. Vedeta Kevin De Bruyne a declarat că nu va continua pe Etihad, dacă TAS va confirma suspendarea de doi ani din cupele europene. De asemenea, Manchester City va pierde și o sumă uriașă care ar urma să vină din bonusurile pe care UEFA le acordă echipelor participante în Champions League, în funcție de performanțe.

Locul 5 în Premier League ar putea duce în Champions League

Decizia TAS va avea un impact semnificativ și în lupta din Premier League. Dacă Manchester City va fi suspendată, atunci echipa care va termina sezonul pe locul 5 va avea asigurată prezența în ediția următoare din Champions League. În acest moment, Manchester United este pe această poziție, dar lupta va fi dură până la finalul campionatului.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo