Watford l-a demis pe Xisco Munoz, după etapa a 7-a, fiind primul club din Premier League care și-a concediat antrenorul în acest sezon. Ranieri a devenit al 13-lea manager al grupării în mai puțin de 10 ani, iar obiectivul e clar: salvarea de la retrogradare.
Misiunea nu va fi ușoară pentru tehnicianul care a cucerit un titlu istoric cu Leicester, însă Gino Pozzo, patronul clubului, i-a promis că îi va pune la dispoziție un buget generos pentru achiziții, în iarnă.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
LOVITURĂ DE TEATRU: NOII PATRONI AI LUI NEWCASTLE NEGOCIAZĂ CUMPĂRAREA UNUI CLUB GIGANT AL EUROPEI

Mihăilă, primul nume pe lista lui Ranieri la Watford

Valentin Mihăilă este jucătorul pe care Ranieri și-l dorește cel mai mult la Watford, anunță Serie B News. Italianul l-a urmărit foarte atent în a doua jumătate a sezonului trecut pe român, la Parma, și îl vede un fotbalist excelent, capabil să destabilizeze apărările adverse și să înscrie.
Ranieri crede că Mihăilă și Sarr vor face un cuplu perfect în benzile atacului nou-promovatei în Premier League și e pregătit să îi facă o ofertă generoasă Parmei.
În vară, oficialii italienilor retrogradați în Serie B au refuzat orice propunere pentru Man și Mihăilă, considerându-i esențiali pentru revenirea echipei în prima ligă. Dar debutul noii stagiuni a fost unul de coșmar pentru formația de pe Ennio Tardini, care ocupă în prezent abia locul 12 în Serie B. Evident, s-au scurs doar 7 runde din noul sezon, dar presa din Cizmă estimează că, dacă în perioada de mercato din iarnă gruparea condusă de Enzo Maresca nu va avea șanse clare la promovare, se va renunța la jucătorii cu oferte bune.
În vârstă de 21 de ani, Mihăilă a ajuns în Italia în 2020 și are o cotă de piață de 8,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt. El a reușit 2 goluri și un assist în noua stagiune, în 6 partide bifate pentru Parma.
În ceea ce o privește pe Watford, noua trupă a lui Ranieri e pe locul 15 în Premier League. Problema e că Newcastle, echipă care părea o "candidată" clară la retrogradare, se va salva fără probleme, odată cu investițiile masive ale noilor patroni arabil. Sub Watford se află în prezent și Leeds, care a avut o perioadă neagră, dar nu se poate pune problema ca trupa lui Bielsa să retrogradareze. Ca atare, Ranieri va avea o misiune foarte grea să evite unul din ultimele 3 locuri, la finalul stagiunii din cel mai puternic campionat al lumii.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35