A fost al 26-lea succes din stagiunea curentă pentru formația lui Jurgen Klopp, care își continuă traseul invincibil din Anglia și este tot mai aproape de primul titlu de campioană, după 30 de ani. Liverpool mai are nevoie de 12 puncte ca să fie sigură de câștigarea trofeului mult visat de fanii de pe Anfield.
La finalul partidei de aseară, Virgil van Dijk a dezvăluit care este secretul lui Liverpool, cu ajutorul căruia "cormoranii" reușesc să câștige meci de meci.
"Care este secretul? Știm cum să rămânem calmi în momentele tensionate din timpul meciului. În această seară a fost neplăcut să fim egalați din faza fixă. Totuși, nu ne-am panicat, iar pe final am arătat că avem forță să revenim pe tabelă.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 19 ORE
Suntem o echipă care continuă să alerge, să joace și să preseze. Dacă reușim să menținem același nivel, adversarii vor avea întotdeauna probleme. West Ham a jucat destul de bine, în special în prima parte a meciului, dar noi am reușit să rămânem conectați și să întoarcem soarta meciului.", a spus Van Dijk.
https://i.eurosport.com/2020/02/25/2783933.jpg

Van Dijk: "Mereu ne dorim să înscriem câte 8 goluri"

Întrebat despre recordurile egalate în meciul cu West Ham, Van Dijk a declarat că toate aceste cifre vor conta cu adevărat la finalul sezonului, când Liverpool va fi încoronată campioana Angliei.
"Cu siguranță suntem într-o situație excelentă. Aceste performanțe vor conta enorm la finalul sezonului. Până atunci, vom munci din greu la fiecare partidă rămasă. Cu toții ne dorim să marcăm cât 8 goluri și să păstrăm poarta intactă. Orice fotbalist își dorește asta, dar uneori ai parte de seri mai grele, cum a fost astăzi.", a mai spus fundașul olandez.

Liverpool a egalat 2 recorduri impresionante

În urma victoriei cu West Ham, Liverpool a egalat 2 performanțe extraordinare, stabilite de Manchester United în sezonul 1998/1999 și de Arsenal în sezonul 2003/2004.
Mai precis, "cormoranii" au egalat numărul de puncte (79) pe care United îl atingea în urmă cu 21 de ani, cu Sir Alex Ferguson pe banca tehnică. La finalul acelui sezon, "diavolii roșii" reușeau "tripla": titlul, Cupa Angliei și trofeul Champions League. În același timp, Liverpool și-a trecut în cont cea de-a 26-a victorie din campionat, egalând astfel recordul celor de la Arsenal, din sezonul "invincibil" 2003/2004.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42