articol de Romeo Ene
Van Dijk a declarat că Henderson a contribuit la acest transfer pentru că amândoi au același agent, iar acest lucru a făcut ca venirea sa pe Anfield să fie mai ușoară. Fundaşul a fost accidentat mare parte din acest sezon, iar Liverpool a avut de suferit în apărare ca urmare a pierderii lui.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Van Dijk, cuvinte de laudă la adresa lui Henderson

Olandezul a impresionat pe Anfield, fiind considerat de foarte mulţi specialişti unul dintre cei mai buni fundaşi din lume. La un moment dat, Van Dijk nu fusese driblat de niciun jucător în Premier League, iar apărarea lui Liverpool oferea foarte multă siguranţă.
Totuşi, la un meci împotriva lui Everton din luna octombrie, Virgil van Dijk s-a accidentat grav la ligamentele genunchiului, în debutul partidei de pe Goodison Park. Uriașul fundaș al "cormoranilor" a fost contrat dur de Pickford, portarul lui Everton, care a avut o ieșire hazardată.
Olandezul nu a uitat de faptul că Henderson a contribuit la venirea sa pe Anfield şi nu a ezitat să-l laude: ‘’Jordan este un tip grozav, un om bun, dar şi un jucător fantastic. Este un adevărat căpitan pentru echipă, un lider. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui, aveam o relaţie bună cu el înainte să vin la Liverpool’’, a declarat Van Dijk pentru site-ul oficial al lui Liverpool.
‘’Aveam acelaşi agent înainte de a semna cu Liverpool, aşa că el a intermediat discuţiile şi m-a ajutat foarte mult să iau decizia de a veni pe Anfield, are un mare merit’’, a adăugat olandezul.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52