Unul dintre cei mai buni fundași din fotbalul mondial a dezvăluit că a analizat din toate punctele de vedere o posibilă mutare la Liverpool, inclusiv stilul de joc și grupul de suporteri ai Cormoranilor. Decizia olandezului de a se alătura echipei antrenate de Jurgen Klopp s-a dovedit a fi excelentă.
Înainte să iau decizia de a merge la Liverpool, am analizat toate aspectele clubului: stilul de joc, colegii pe care urma să-i am, viitorul de asemenea, orașul, fanii, totul a făcut ca eu să aleg să merg pe Anfield. Liverpool a fost decizia corectă și să ajung în finala Champions League în primele șase luni petrecute la club a fost un bonus uriaș pentru mine, m-a ajutat să mă dezvolt.
Fundașul în vârstă de 28 de ani a fost transferat în iarna anului 2018 de la Southampton în schimbul sumei de 84,65 milioane de euro - record absolut pentru un fundaș. Olandezul a bifat 113 apariții pentru "Cormorani", reușind să înscrie și 11 goluri. Van Dijk a contribuit semnificativ la cucerirea celor 3 trofee din sezonul precedent (UEFA Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor) și a pus umărul la traseul fantastic al "cormoranilor" din sezonul actual de Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Van Basten și van Dijk, duel de la distanță. Fostul atacant l-a criticat pe căpitanul Olandei
26/11/2022 LA 14:22
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Știm asta despre el!" Van Dijk a dezvăluit cum îl va opri pe Haaland în meciul Liverpool – Man City
14/10/2022 LA 15:16
Liga Campionilor UEFA
van Dijk sare în apărarea lui Trent Alexander-Arnold după golul de aseară. "Îi cunoaștem calitățile"
05/10/2022 LA 11:20