Fundașul celor de la Liverpool, Virgil Van Dijk, a vorbit într-un interviu despre tactica folosită de echipele adverse împotriva lui Liverpool. Troy Deeney a admis după victoria lui Watford cu 3-0 că a căutat să se poziționeze lângă Dejan Lovren, considerat punctul vulnerabil în linia defensivă a "cormoranilor". La partida cu Bournemouth, Callum Wilson a ales să stea în apropierea lui Joe Gomez și așa a venit golul echipei lui Eddie Howe.
Jurgen Klopp a atribuit aceste probleme modului în care echipa a gestionat a doua minge, lucru pe care Van Dijk l-a întărit în interviu.
Evident că echipele adverse ne-au analizat și au căutat metode să facă lucrurile dificile pentru noi. Cred că, în primul rând, dacă mingea se duce spre colegul meu, atacă mingea. Indiferent dacă va câștiga sau nu, cel mai important e apoi să fii atent la mingea secundară. Când portarul avea mingea, au încercat să fie într-o poziție în care Philip Billing să atace și Callum Wilson să-l tragă pe Joe în mijloc. Este ceva ce echipele vor încerca să folosească iar cel mai important este să gestionezi mingea a doua. Trebuie să mă aflu în poziția corectă când Joe atacă adversarul și mijlocașii la fel
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 4 ORE
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 21 ORE