Fundașul celor de la Liverpool, Virgil Van Dijk, a vorbit într-un interviu despre tactica folosită de echipele adverse împotriva lui Liverpool. Troy Deeney a admis după victoria lui Watford cu 3-0 că a căutat să se poziționeze lângă Dejan Lovren, considerat punctul vulnerabil în linia defensivă a "cormoranilor". La partida cu Bournemouth, Callum Wilson a ales să stea în apropierea lui Joe Gomez și așa a venit golul echipei lui Eddie Howe.
Jurgen Klopp a atribuit aceste probleme modului în care echipa a gestionat a doua minge, lucru pe care Van Dijk l-a întărit în interviu.
Evident că echipele adverse ne-au analizat și au căutat metode să facă lucrurile dificile pentru noi. Cred că, în primul rând, dacă mingea se duce spre colegul meu, atacă mingea. Indiferent dacă va câștiga sau nu, cel mai important e apoi să fii atent la mingea secundară. Când portarul avea mingea, au încercat să fie într-o poziție în care Philip Billing să atace și Callum Wilson să-l tragă pe Joe în mijloc. Este ceva ce echipele vor încerca să folosească iar cel mai important este să gestionezi mingea a doua. Trebuie să mă aflu în poziția corectă când Joe atacă adversarul și mijlocașii la fel
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12