Van Dijk este unul dintre jucătorii de bază din primul "11" al lui Liverpool, devenind un adevărat "turn de control" în centrul defensivei în cele 3 sezoane petrecute pe Anfield. Într-un interviu oferit pentru BT Sport, olandezul a vorbit despre perioada petrecută în izolare, departe de terenul de fotbal:
Cu siguranță, această perioadă de pauză m-a făcut să apreciez și mai mult fotbalul. Este foarte dificil să nu fii pe teren, fără să-ți demonstrezi calitățile, să muncești din greu și să te bucuri de toate lucrurile mărunte din timpul meciurilor. În același timp, îmi este dor de fani, de antrenamente și de colegi. Petrecem foarte mult timp împreună, iar acum se împlinesc 2 luni de când nu ne-am mai întâlnit. Este o situație inedită, prin care n-am mai trecut până acum. Astfel de momente te fac să apreciezi mai mult lucrurile. | Virgil van Dijk

Van Dijk: "Va fi ciudat când mă voi retrage"

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Chiar dacă acum nu se gândește serios la momentul retragerii, Van Dijk este convins că va avea un sentiment ciudat și plin de incertitudine în ziua respectivă:
Va fi ciudat, dar încă nu vreau să mă gândesc la asta. Dar, recunosc că va fi ciudat pentru că nu știi exact ce urmează. Cred că avem acest sentiment chiar acum, când fotbalul e oprit. Nu știm ce se va întâmpla în continuare, cum nici fotbaliștii ajunși la vârsta retragerii nu știu ce vor face după ce iau decizia finală. | Virgil van Dijk
Van Dijk a fost transferat în iarna anului 2018 de la Southampton în schimbul sumei de 84,65 milioane de euro - record absolut pentru un fundaș. Olandezul a bifat 113 apariții pentru "cormorani", reușind să înscrie și 11 goluri. Van Dijk a contribuit semnificativ la cucerirea celor 3 trofee din sezonul precedent (UEFA Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor) și a pus umărul la traseul fantastic al "cormoranilor" din sezonul actual de Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52