Liverpool a anunțat joi venituri record în istoria clubului și se pregătește să stabilească încă unul: Virgil Van Dijk va deveni cel mai bine plătit fundaș din lume, dacă va accepta noua ofertă primită de la club, scrie jurnalistul David Maddock.
Liderul din Premier League a avut un profit semnificativ în ciuda faptului că a transferat în perioada contabilizată jucători importanți precum Fabinho, Alisson, Keita și Shaqiri, în timp ce alți 11 jucători și-au prelungit contractele.
Următorul jucător care va semna un nou contract este Virgil Van Dijk, acest lucru urmând să aibă loc în vara următoare. În acest moment, Thiago Silva este cel mai bine plătit fundaș din lume, cu un salariu anual de 9.5 milioane de lire, aproximativ 180.000 de lire pe săptămână. Van Dijk ar urma să aibă un salariu de 200.000 de lire pe săptămână, la fel ca Mohamed Salah, cel mai bine plătit jucător al celor de la Liverpool.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Un alt jucător care va semna cu Liverpool este Harvey Elliott. Puștiul urmează să semneze după ce va împlini vârsta de 17 ani un contract valabil până în 2023. De asemenea, un alt puști, Curtis Jones, ar urma să primească un nou contract.
Liverpool este în acest moment pe locul 3 în Premier League în ceea ce privește totalul salarilor plătite, după cele 2 echipe din Manchester.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38