Liverpool a anunțat joi venituri record în istoria clubului și se pregătește să stabilească încă unul: Virgil Van Dijk va deveni cel mai bine plătit fundaș din lume, dacă va accepta noua ofertă primită de la club, scrie jurnalistul David Maddock.
Liderul din Premier League a avut un profit semnificativ în ciuda faptului că a transferat în perioada contabilizată jucători importanți precum Fabinho, Alisson, Keita și Shaqiri, în timp ce alți 11 jucători și-au prelungit contractele.
Următorul jucător care va semna un nou contract este Virgil Van Dijk, acest lucru urmând să aibă loc în vara următoare. În acest moment, Thiago Silva este cel mai bine plătit fundaș din lume, cu un salariu anual de 9.5 milioane de lire, aproximativ 180.000 de lire pe săptămână. Van Dijk ar urma să aibă un salariu de 200.000 de lire pe săptămână, la fel ca Mohamed Salah, cel mai bine plătit jucător al celor de la Liverpool.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Un alt jucător care va semna cu Liverpool este Harvey Elliott. Puștiul urmează să semneze după ce va împlini vârsta de 17 ani un contract valabil până în 2023. De asemenea, un alt puști, Curtis Jones, ar urma să primească un nou contract.
Liverpool este în acest moment pe locul 3 în Premier League în ceea ce privește totalul salarilor plătite, după cele 2 echipe din Manchester.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22