Visul lui Liverpool la cvadrupla istorică rămâne în picioare, după ce Manchester City a scos doar un punct la Londra, pe terenul lui West Ham, 2-2. "Cormoranii" au nevoie să câștige cele două meciuri rămase - la Southampton și cu Wolves, acasă - și să spere că formația lui Steven Gerrard, Aston Villa, va scoate măcar o remiză pe Etihad, duminică.
În perspectiva duelului de pe St Mary's Stadium, Klopp nu se va putea baza pe doi dintre cei mai buni jucători, Van Dijk și golgheterul Mo Salah. Ambii au ieșit accidentați cu Chelsea, în finala FA Cup, și nu vor fi riscați, în contextul în care pe 28 mai Liverpool are finala Champions League, cu Real Madrid.
Premier League
Lionel Messi, nepotrivit pentru Premier League? "Nu ar face față la nicio echipă din top 6"
ACUM 10 ORE

Salah și Van Dijk, titulari cu Wolves, în etapa 38

Atât Salah, cât și Van Dijk au părăsit terenul în timpul partidei cu Chelsea, de sâmbătă, dar accidentările lor nu sunt grave, stafful tehnic înlocuindu-i pentru a nu risca o eventuală problemă mai mare. În teorie, ambii ar putea fi folosiți contra lui Southampton, dar Klopp nu vrea să își asume vreun risc.
În consecință, în centrul defensivei marți seară vor juca Matip și Konate, iar locul lui Salah din ofensivă va fi luat de Diogo Jota, deși nu e exclus ca Firmino, revenit după accidentare, să fie titular.
Cum va arăta Liverpool la Southampton
  • Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Matip, Robertson - Keita, Henderson, Curtis Jones - Jota, Mane, Diaz
Klopp nu își va asuma niciun risc pentru marți seară, dar e de așteptat ca duminică, în ultima etapă, cu Wolves, Van Dijk și Salah să aibă o șansă bună să joace. Dacă nu sunt probleme până atunci și recuperările decurg cum trebuie, cei doi fotbaliști vor fi titulari, având nevoie de ritm înainte de finala Champions League, cu Real Madrid (28 mai, la Paris).
Southampton - Liverpool se joacă marți, ora 21:45, și va fi transmis în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
IERI LA 15:22
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03