Manchester City a câștigat derby-ul de pe teren propriu cu Chelsea, scor 2-1, însă campioana din Premier League a mai înscris o dată în prelungiri prin Raheem Sterling. Totuși, VAR a decis ca golul să nu fie validat pe motiv de offside. În ciuda acestei decizii, băieții lui Guardiola s-au impus oricum pe teren propriu cu echipa de tineri ai lui Lampard.
Atacantul "Cetățenilor" și-a exprimat "dezamăgirea" pe contul personal de Twitter după golul anulat de VAR, spunând că asistența video "îl va omorî" într-o zi. Aceasta nu este pentru prima dată când Sterling experimentează un gol înscris anulat de VAR. El a mai înscris cu Tottenham în Champions League, dar și cu West Ham în prima zi din noul sezon. Amebele goluri au fost anulate.

Raheem Sterling și reacția de după golul anulat

Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04
Sterling a scris mai apoi pe contul personal de Twitter un mesaj amuzant: "Sunt fericit că-mi îmbunătățesc recordul de goluri anulate de VAR, Doamne... chestia asta mă va omorî", mesaj însoțit de mai multe emoticoane amuzate și hashtag-ul “blestemat”. Pentru City au înscris Kevin De Bruyne și Riyad Mahrez, asta după golul înscris de adversary prin N'Golo Kante.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Fotbal
Guardiola nu a vrut, iniţial, să îl aducă pe Ronaldo la City. Cum a fost convins
27/08/2021 LA 07:37
Serie A
Juventus a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor
26/08/2021 LA 08:57