Confruntarea de la Londra a fost una extrem de tensionată, miza întâlnirii Mourinho - Guardiola spunându-şi cuvântul.
Mai întâi, asistenţa video a părut că dă greş în minutul 13, când Mike Dean, arbitrul partidei, a arătat doar galben la o intrare dură a lui Sterling la Dele Alli. Reluarea a confirmat decizia centralului, deşi reluările au arătat că atacantul de bandă al campioanei a intrat cu talpa pe glezna adversarului.
Tensiunea a crescut, astfel, iar în minutul 36 centralul a ignorat o cădere în careu a lui Aguero. Meciul a continuat peste două minute, abia ulterior VAR-ul intrând în funcţiune. S-a stabilit că golgheterul "cetăţenilor" a fost faultat în careu, lucru care s-a văzut pe reluări, însă decizia a venit foarte târziu.
Premier League
GE-NI-AL! Ce i-a scris Laporte lui Haaland pe mingea luată ca suvenir după tripla cu United
IERI LA 08:11
Asistenţa video a părut că mai dă un rateu după ce Gundogan a ratat penaltyul. Sterling a urmărit mingea şi a părut că e faultat în careu de Lloris. Mike Dean a lăsat jocul să continue, VAR-ul a intrat iar în acţiune, şi s-a stabilit că portarul lui Spurs nu a faultat. Deşi reluările par să arate contrariul.
După această din urmă decizie, spiritele în teren au degenerat, Sterling, Alderweireld, Zinchenko şi Lloris fiind aproape de o încăierare. Lucru de înţeles, având în vedere deciziile contradictorii ale arbitrului şi ale celor responsabili cu tehnologia video.
Vedeţi mai jos ce s-a întâmplat în Tottenham - Manchester City

Spurs - City | Penalty acordat de VAR la două minute de la căderea lui Aguero în careu

Premier League
Un fost jucător al Barcelonei plătește 1 milion de euro pentru a-și îmbunătăți performanțele
IERI LA 07:51
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
IERI LA 19:05