Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VAR-ul şi-a arătat limitele în Spurs - City! Penalty după două minute în care jocul a continuat

Cristian Mihală

Actualizat 02/02/2020 la 19:28 GMT+2

VAR-ul şi-a arătat încă o dată limitele în partida dintre Tottenham şi Manchester City. "Cetăţenii" au primit un penalty în minutul 39, la minute bune după ce Aguero a căzut în careu.

fault

Credit imagine: Eurosport

Confruntarea de la Londra a fost una extrem de tensionată, miza întâlnirii Mourinho - Guardiola spunându-şi cuvântul.
Mai întâi, asistenţa video a părut că dă greş în minutul 13, când Mike Dean, arbitrul partidei, a arătat doar galben la o intrare dură a lui Sterling la Dele Alli. Reluarea a confirmat decizia centralului, deşi reluările au arătat că atacantul de bandă al campioanei a intrat cu talpa pe glezna adversarului.
Tensiunea a crescut, astfel, iar în minutul 36 centralul a ignorat o cădere în careu a lui Aguero. Meciul a continuat peste două minute, abia ulterior VAR-ul intrând în funcţiune. S-a stabilit că golgheterul "cetăţenilor" a fost faultat în careu, lucru care s-a văzut pe reluări, însă decizia a venit foarte târziu.
Asistenţa video a părut că mai dă un rateu după ce Gundogan a ratat penaltyul. Sterling a urmărit mingea şi a părut că e faultat în careu de Lloris. Mike Dean a lăsat jocul să continue, VAR-ul a intrat iar în acţiune, şi s-a stabilit că portarul lui Spurs nu a faultat. Deşi reluările par să arate contrariul.
După această din urmă decizie, spiritele în teren au degenerat, Sterling, Alderweireld, Zinchenko şi Lloris fiind aproape de o încăierare. Lucru de înţeles, având în vedere deciziile contradictorii ale arbitrului şi ale celor responsabili cu tehnologia video.
Vedeţi mai jos ce s-a întâmplat în Tottenham - Manchester City
picture

Spurs - City | Penalty acordat de VAR la două minute de la căderea lui Aguero în careu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo