Conform Eurosport UK, Gareth Southgate este principala variantă luată în calcul de Tottenham în cazul în care Julian Nagelsmann nu va accepta oferta clubului.
Daniel Levy a început deja procedurule pentru a se asigura că Spurs va avea cât mai curând un nou antrenor principal iar cei de la Spurs vor să-l convingă pe Nagelsmann că viitorul său este în fotbalul englez.
Totuși, faptul că Bayern Munchen a rămas fără antrenor va face misiunea celor de la Spurs aproape imposibilă, astfel că londonezii au și planul de rezervă pregătit.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Southgate va fi antrenorul Angliei la Euro 2020 în această vară iar relația sa cu Harry Kane este una excelentă, pe asta bazându-se și Levy pentru a-l convinge pe selecționer. Kane îl respectă foarte mult pe Southgate iar cei doi se înțeleg excelent astfel că sosirea lui Southgate ar avea deja un avantaj.
Nu este cunoscut deocamdată dacă Southgate este interesat de postul de la Spurs însă reputația sa a fost ajutată de felul în care a gestionat situații sub presiune la națională iar cei de la Spurs consideră că el ar putea fi omul potrivit pentru a duce echipa la nivelul următor.

Brendan Rodgers nu vrea la Tottenham

Un alt nume vehiculat recent a fost cel al lui Brendan Rodgers, managerul celor de la Leicester, însă englezul a precizat că nu este interesat.
"Tottenham este un club fantastic, un club imens, dar concentrarea mea este aici. Avem un centru de talie mondială, vrem să dezvoltăm proiectul început și mai avem mult de lucru. Am o legătură excelentă cu jucătorii, cu oficialii și avem planuri să continuăm să progresăm.
Sunt plin de energie să văd această provocare continuă și sunt foarte fericit că sunt aici. Nu poți opri zvonurile, dar nu mă gândesc la asta (n.r. să plec la Tottenham).", a declarat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52