Randolph a petrecut anterior doi ani la West Ham United pentru ca apoi să plece la Middlesbrough în vara lui 2017.
După ce a fost confirmată întoarcerea sa pe London Stadium, Randolph a declarat: ”Sunt încântat să mă întorc la West Ham. Am avut doi ani la club înainte și încă am mulți prieteni acolo, nu am ezitat să mă întorc. West Ham este un club mare, cu suporteri fantastici și cu un lot excelent”.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE
Randolph made 42 appearances for West Ham during his first spell at the club, and has 39 caps for the Republic of Ireland.
West Ham l-a achiziționat pentru a acoperi gaura lăsată de absența lui Lukasz Fabianski, care este așteptat să lipsească pentru următoarele săptămâni. Ionuț Radu a fost și el pe lista celor de la West Ham, însă o dată cu achiziția lui Randolph, drumul către Londra al portarului român a fost blocat.
https://i.eurosport.com/2019/12/08/2732580.jpg

Oscar Damiani, agentul lui Ionuț Radu: Aventura lui la Genoa s-a terminat!

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu, a anunțat că portarul român va pleca de la Genoa în această iarnă, el având numeroase oferte atât din Italia, cât și din alte campionate străine.
Damiani a fost prezent, marți după-amiază, la sediul clubului Inter Milano, de care aparține Radu, pentru a lămuri situația jucătorului pe care îl reprezintă. Agentul a declarat că fostul căpitan al naționalei de tineret a României va pleca de la Genoa în această iarnă.
"Sunt multe echipe din Italia interesate, dar are oferte și din străinătate. Vom evalua situația cu Inter, însă este clar, aventura lui la Genoa s-a încheiat. Nu a meritat acest tratament", a declarat Damiani, potrivit Calcio Mercato.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 19 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24